امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~×

مهم نیست
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek
آگهی
(16-05-2021، 11:20)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 8:22)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_05

نگفتین ؟ چرا بحث سیاسی میشه؟

(16-05-2021، 8:53)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا میم های فلشخوری رو آپدیت کنم ؟؟
خوشتون میاد اصن ؟

من واقعاااا دوسشون داشتم
بقیه رو نمیدونم

(16-05-2021، 9:27)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیدوارم. ×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~× 85
خسته نباشی دلبر. ×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~× 85
چه ایموجی های خوشگلی *-*
مخصوصا اون دومیه *-*
چون خیلیم به کار من میاد lol
پرسیدین که چرا میشه؟ 
حالم بند انتخاباتهTelegh_01

(16-05-2021، 11:22)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 11:20)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من واقعاااا دوسشون داشتم
بقیه رو نمیدونم

چه ایموجی های خوشگلی *-*
مخصوصا اون دومیه *-*

ینی میم هام خوبه دیگه ؟

خودت خوبی ستون
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek ، *VENUS*
(16-05-2021، 11:54)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من واقعاااا دوسشون داشتم
بقیه رو نمیدونم

چه ایموجی های خوشگلی *-*
مخصوصا اون دومیه *-*
پرسیدین که چرا میشه؟ 

(16-05-2021، 11:22)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ینی میم هام خوبه دیگه ؟

خودت خوبی ستون

بحث سیاسی بکن دیگه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(16-05-2021، 11:42)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهم نیست

اگه یه روز فرشته ها بگن چی میخوای از خدا میگی مهم نیست! 

(16-05-2021، 11:57)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 11:54)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرسیدین که چرا میشه؟ 

خودت خوبی ستون

بحث سیاسی بکن دیگه
 فقط در حد چرخیدن چرخ گردون
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

من واقعاااا دوسشون داشتم
بقیه رو نمیدونم

چه ایموجی های خوشگلی *-*
مخصوصا اون دومیه *-*
پرسیدین که چرا میشه؟ 

ینی میم هام خوبه دیگه ؟

خودت خوبی ستون
داش ما سر ب زیریم ستونمون کجا بود v:
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(16-05-2021، 11:54)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من واقعاااا دوسشون داشتم
بقیه رو نمیدونم

چه ایموجی های خوشگلی *-*
مخصوصا اون دومیه *-*
پرسیدین که چرا میشه؟ 

ینی میم هام خوبه دیگه ؟

خودت خوبی ستون
دوست دارین نتیجه چی بشه؟
صبح بخیر<:
 سپاس شده توسط ▪неизвестный▪ ، *VENUS*
(16-05-2021، 11:57)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 11:42)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهم نیست

اگه یه روز فرشته ها بگن چی میخوای از خدا میگی مهم نیست! 

من از خدا چیزی نمیخوام
ناشناس
(14-05-2021، 8:45)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 1:53)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Berserk

مواظبت کن خلاصه

آدم بودن متقابله که نمیتونیم رعایت کنیم (:
اوکیه

یعنی چی متقابلهTelegh_01 یعنی مثلا یه گوسفند بیاد جلوت تو دیگه آدم نیستی؟

نمکدون شدی ؟
(16-05-2021، 12:19)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 8:45)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی چی متقابلهTelegh_01 یعنی مثلا یه گوسفند بیاد جلوت تو دیگه آدم نیستی؟

نمکدون شدی ؟

سوال بود واسم
ناشناس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان