امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~×

(16-05-2021، 13:49)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 13:48)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هم منم :| البته من ساعت دونیم میخوابم =|
+
دوباره هم منم...دینی دیگه چه کوفتیه؟ -_- ه
هعی ...

خداوکیلی دبیرش آدم بود یچیزی
طرف سوال داده داستان عزیر نبی را بنویسید !
خب بیشرف مگه انشاعه ؟

جررررررررررررر خداوکیلی از ایناهم به شما میگن؟ :|
 سپاس شده توسط Mohlek
آگهی
(14-05-2021، 19:55)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این داستان :
- طوطیِ وحشیِ من :۷

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://uupload.ir/view/trim.655e1033-807b-4401-8823-df776bda0947_1ll0.mov/

فیلم بود یا ویس.-.؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~× 88
 سپاس شده توسط *VENUS*
(16-05-2021، 13:49)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 13:48)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هم منم :| البته من ساعت دونیم میخوابم =|
+
دوباره هم منم...دینی دیگه چه کوفتیه؟ -_- ه
هعی ...

خب بیشرف مگه انشاعه ؟

بگو دقیقا چی عزیر نبی رو بنویسیم؟:///
 سپاس شده توسط Mohlek
(16-05-2021، 13:52)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی ...

خب بیشرف مگه انشاعه ؟

عاره بابا پاره شدیم دیگه ...
واس هر سوال باید 6 خط بنویسی وگرنه نصف نمره میگیری
باورت میشه من دینی رو امسال بالای 15 نداشتم کلا ؟

(16-05-2021، 13:53)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی ...

خب بیشرف مگه انشاعه ؟

داستان زنده شدنشو :/
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus
(16-05-2021، 13:53)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 13:52)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 13:53)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

://///
ایشون مرد بعد زنده شد تامام^_^
 سپاس شده توسط Mohlek
دوتا علی داریم؟:>
 سپاس شده توسط Prometheus ، *Aɴѕel* ، *VENUS*
(16-05-2021، 13:53)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره چرا واقعا این همه توضیح میخوان¿

من بعضی سوالارو خودم رو هوا مینویسیم ولی زییییاد به قول خودت انشا...بعد کل نمره رو میده =|

خاک تو سسرت ._.

(16-05-2021، 13:55)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Al.i
@Ali.khalse
این دوتاهم هستن که نمیان -_-
 سپاس شده توسط Emmɑ ، Mohlek
(16-05-2021، 13:55)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 13:55)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Al.i
@Ali.khalse
نایسD;
 سپاس شده توسط Prometheus
(16-05-2021، 13:58)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 13:55)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Al.i
@Ali.khalse
نایسD;

عجب
 سپاس شده توسط Emmɑ

خیلی بیشتر
 سپاس شده توسط Emmɑ ، *VENUS*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان