امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~×

(16-05-2021، 17:17)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 17:05)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدایی چقد شوهر شوهر زن زن تاهل تاهل حرف میزنید و بازی میکنید :/
زشته کلی بچه مچه اینجاس

درد جامعه ما اینه (: شما برو ببین اونور از بچگی چی بشون یاد میدن بیا مارو مقایسه کن

بحث سیاسی نکن.

فردا امتحان نهایی دینی دارم حضوری برای زنده موندنم دعا کنید.

(16-05-2021، 17:16)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 17:15)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس چادر سفده مال سر عقد بود؟
نایسسس
@•ДmịrHoSsiŋ• این زنِ منه>.<

به پای هم جوون بمونید.

(16-05-2021، 17:16)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 17:13)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مجرد نداریم  Smile

شوهر گیرت نمیاد

من ک نگفتم شوهر میخام‌ گوگولی
برا اشنایی بیشتر با جو اینو گفتم

گوگولی؟
زیادی خود بزرگ بین شدی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ▪неизвестный▪
آگهی
(16-05-2021، 17:19)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 17:16)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نایسسس

به پای هم جوون بمونید.
نایس تو
منم فردا قرآن دارم D:
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، *Aɴѕel*
(16-05-2021، 17:21)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 17:19)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به پای هم جوون بمونید.
نایس تو
منم فردا قرآن دارم D:

من هنوز دو درس بیشتر نخوندم =/
(16-05-2021، 17:17)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 17:05)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدایی چقد شوهر شوهر زن زن تاهل تاهل حرف میزنید و بازی میکنید :/
زشته کلی بچه مچه اینجاس

درد جامعه ما اینه (: شما برو ببین اونور از بچگی چی بشون یاد میدن بیا مارو مقایسه کن

(16-05-2021، 17:17)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شب برات میفرستم عکس ژیگرمو:v

منتظرم (:

متاسفانه حرف حقی زدین
 سپاس شده توسط ▪неизвестный▪

بحث سیاسی نکن.

دادا بحث سیاسی نیست بحث عمر و جوونیمونه
بحث مرگ و زندگیِ
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، *Aɴѕel*

بحث سیاسی نکن.

نایسسس

به پای هم جوون بمونید.

(16-05-2021، 17:16)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ک نگفتم شوهر میخام‌ گوگولی
برا اشنایی بیشتر با جو اینو گفتم

گوگولی؟
زیادی خود بزرگ بین شدی

بزرگترتم دیگ
تو بگو چن سالته؟
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(16-05-2021، 17:23)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 17:21)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نایس تو
منم فردا قرآن دارم D:

من 6 درس خوندم 5 تاش مونده نایسس[::
انشالله مردود یا تجدید نمیشیم[:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، THEDARKNESS
(16-05-2021، 17:23)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بحث سیاسی نکن.

بحث مرگ و زندگیِ
داداش هرچی بگی اونا که نمیشنون فقط یکی پا میشه از حمایت ازونا بحث میشه.
ورگنه اموزش هم تو ژاپن و کره و چین و حتی تالند هم از ایران بهتره

(16-05-2021، 17:25)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 17:23)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من 6 درس خوندم 5 تاش مونده  نایسس[::
انشالله مردود یا تجدید نمیشیم[:

اره خدا بخواد!
ما که با 7 قبولیم شما رو نمیدونم

(16-05-2021، 17:24)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بحث سیاسی نکن.

به پای هم جوون بمونید.

گوگولی؟
زیادی خود بزرگ بین شدی

بزرگترتم دیگ
تو بگو چن سالته؟

18 سال و 8 ماه
 سپاس شده توسط ▪неизвестный▪ ، Emmɑ
(16-05-2021، 17:01)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 17:00)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه دختر بابا 
این چه حرفیه (((:
درست ترجمه کرد همون دوستمون، تشکر ازشون 

عربیم ضعیفه(:"

فدا سرت
زور و سیاستت زیاد باشه، بقیش هندل میشه ((:
×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~× 104
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(16-05-2021، 17:25)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 17:23)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بحث مرگ و زندگیِ
داداش هرچی بگی اونا که نمیشنون فقط یکی پا میشه از حمایت ازونا بحث میشه.
ورگنه اموزش هم تو ژاپن و کره و چین و حتی تالند هم از ایران بهتره

.
به این مقدار دلخوش نباشید
 سپاس شده توسط THEDARKNESS

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان