امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~×

(16-05-2021، 17:35)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 17:32)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهدی داداش من کاری به آموزش ندارم و همه میدونیم مال ما ضعیفه
ولی احیانا تو آموزش های کره و تایلند رو دیدی ؟
تو تایلند نظام و جامعه بر مدار فاحشه گری میچرخه
دخترا میشینن پشت مغازه تا یکی بیاد ورشون داره ببره
اگه خواستی میتونی در آینده با خانواده بری اونجا و آموزش ببینی=))))
@▪неизвестный▪
بنگر

عاها
این.شد حرف حق
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، ▪неизвестный▪
آگهی
(16-05-2021، 17:33)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 17:25)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داداش هرچی بگی اونا که نمیشنون فقط یکی پا میشه از حمایت ازونا بحث میشه.
ورگنه اموزش هم تو ژاپن و کره و چین و حتی تالند هم از ایران بهتره

اره خدا بخواد!
ما که با 7 قبولیم شما رو نمیدونم

18 سال و 8 ماه

۱۹ سالمه یاهاهاها

بازم گوگولی بی معنیه با قد من.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
(16-05-2021، 15:59)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 15:52)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زشت؟ -__-

+
نه .-.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/6542ebaf80043dbd802d7a0003adf5ba.jpg
چطوره؟!

نه ._.

یه مدت بردارم کلا آوتارمو؟ .-.
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(16-05-2021، 17:32)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 17:25)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داداش هرچی بگی اونا که نمیشنون فقط یکی پا میشه از حمایت ازونا بحث میشه.
ورگنه اموزش هم تو ژاپن و کره و چین و حتی تالند هم از ایران بهتره

اره خدا بخواد!
ما که با 7 قبولیم شما رو نمیدونم

18 سال و 8 ماه

هرجا معایب خودشو داره و مخصوصا دست بذار رو همون معایب (:
ما دیگه بلا نسبت تا چیز رفتیم تو گل. عربایی که میرن مشهد و بحث نوامیس اینا رو ما فاکتور میگیریم اصلا چنین موضوعی وجود نداره تو ایران
 سپاس شده توسط Mohlek ، Medusa
(16-05-2021، 17:37)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 15:59)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://dl.akskhor.ir/uploads1/6542ebaf80043dbd802d7a0003adf5ba.jpg
چطوره؟!

نه ._.

این لانائه که خیلی میاد بهت. ** چرا عوض؟
 سپاس شده توسط *VENUS* ، شـــقآیــق ، ▪неизвестный▪
(16-05-2021، 16:58)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آهههه بالاخره بعد یک ماه عزمم رو جزم کردم رفتم بیرون کتاب خریدم Bg2

Am i a hero?

I really can't say but yes

@*VENUS* جدی واسه انتخابات نمیتونیم بحث کنیم؟ دوره قبل که میشد

نمیدونم واقعا..
به شرطی مشکل نداره که از کنترل خارج نشه و دعوا نشه
تصمیم گیریش باشه با مدیر ناظم
@"Mr.Alef"
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ▪неизвестный▪
(16-05-2021، 17:36)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 17:35)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@▪неизвестный▪
بنگر

عاها
این.شد حرف حق

بحث فرا تر از ایناس
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
(16-05-2021، 17:39)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 17:37)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه ._.

این لانائه که خیلی میاد بهت. ** چرا عوض؟

توام فکر میکنی میاد بهم؟ ^^ مچکرم
پس همینو نگهش میدارم ❤️
 سپاس شده توسط Medusa ، شـــقآیــق
(16-05-2021، 17:39)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرجا معایب خودشو داره و مخصوصا دست بذار رو همون معایب (:
ما دیگه بلا نسبت تا چیز رفتیم تو گل. عربایی که میرن مشهد و بحث نوامیس اینا رو ما فاکتور میگیریم اصلا چنین موضوعی وجود نداره تو ایران
مخصوصا دست نمیزارم رو معایب
منم نمیگم اینجا گل و بلبله
اگه شما از همینا ناراحتی منم هستم
ولی بهتره مرغ همسایه رو غاز نبینیم =)
مثلا شما چنتا فیلم از وضعیت جامعه کره جنوبی دیدی ؟
چنتا فیلم از وضعیت مردم کانادا دیدی ؟
هیچکدوممون ندیدیم!
نه شما نه من
ولی هر جا بحثی بشه هردومون میخوایم ثابت کنیم که ما بدترین مکان جهانیم و بقیه همشون ازمون بهترن
خب این زیاد خوشایند نیست
ناشناس
 سپاس شده توسط ▪неизвестный▪
(16-05-2021، 17:37)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 17:33)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۱۹ سالمه یاهاهاها

بازم گوگولی بی معنیه با قد من.

نگا ی ضرب المثل عربی قدیمی هس البته با پوزش تمام
میگ الطول طول النخنلا و العگل عگل الصخلا
یخورده طنز گونس ولی نتیجش اینه ک قد هیچ ربطی ب سن و عقل نداره
اونی ک یه روز ازت بزرگتره تجربش بیشتر توه
واسه لفظ گوگولی برا همه ب کارش میبندم ناراحت نشو
 سپاس شده توسط THEDARKNESS

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان