امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~×

یادمون باشه نه عربای ایران آدمای درستی نیستن نه عربای عربستان و عراق و...
شاید دولت مردان اون کشورها از نظر ما آدمای خوبی نباشن ولی این هیچ ربطی به مردم اون کشورها نداره ما با عربستان مشکل داریم درست ولی نباید با مردمشون هم مشکل داشته باشیم :/
بعضی از عراقیا آدمای درستی نیستن باز هم قبول میکنم ولی هیچوقت مهمون نوازیشون رو تو اربعین یادمون نره از خونه و زندگیشون و کارشون می زنن که به مردم خدمت کنن به چشم دیدم یارو پول سیر وردن شکمشم نداشت ولی حاضر بود جون بده برای زائرا .
بنابراین همه ی صفات خوبشونو فراموش نکنیم و به خاطر بعضیاشون ک شاید رفتار درستی نداشته باشن واژه جمع رو براشون به کار نگیریم و نگیم همشون درست نیستن:/
جدای از عربای کشورای دیگه همین عربای خوزستان ، کلی تا حالا بهشون توهین شده عربای ملخ خوار عربای چاقو کش و شرور واز این قبیل حرفا :/ نمیدونم شاید قدیم اینا بوده و این مربوط به دوران جاهلیته که نه فقط عربا بلکه همه مردم جهان آدمای درستی نبودن اون زمان .
به جای اینها یکم به ویژگی های خوبشون فکر کنیم : بهترین نمونش اینه که اسلام از اعراب شروع شد
زیاد حرف زدم ولی فک کنم جاش بود اینا رو بگم^^
مرسی از همتون♡
 سپاس شده توسط מַברִיק ، شـــقآیــق ، Prometheus ، *VENUS* ، Mohlek
آگهی
(16-05-2021، 18:08)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 18:06)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جواب قشنگی بود به شرط اینکه به سلبریتیمون رای داده باشم (: ندادم برادرم قضاوت نکن
منتظر رای شماییم که لنگش تو درستکاری تو دنیا پیدا نشه (:

قبل از همه ی این حرفا من هیچ خصومتی با هیچکدومتون سر این موضوعا ندارم (:
هیچ جبهه ایم نمیخوام بگیرم
مخلص همتون
خب پس اون ۲۶ میلیون نفر کی ان ؟
وقتی برجام امضا شد همین ما میگفتیم بدبخت شدیم ولی همه تو خیابون روسری بنفش انداخته بودن
کجان اونا ؟
برین یقه اونارو بگیرین!
دلیل این بدبختیای ما همونان
وگرنه تو صد سال اخیر که نه تو سبصد سال اخیر حتی ما یروز خوش اقتصادی و اینا ندیدیم
همش همین بدبختی ها و اینا بوده

ببین بحث و دیگه فانوسی همینجا قطعش کنیم (:
برجام به خودی خودش خوب بود ولی معکوسش کردن برای دولتش خوب شد برای مردم فرقی نکرد بدترم شد.
مراجعه به توافقای دیگه ای که کنار برجام انجام شد که وضع بدتر شه
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
(16-05-2021، 18:21)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاید دولت مردان اون کشورها از نظر ما آدمای خوبی نباشن ولی این هیچ ربطی به مردم اون کشورها نداره ما با عربستان مشکل داریم درست ولی نباید با مردمشون هم مشکل داشته باشیم :/
بعضی از عراقیا آدمای درستی نیستن باز هم قبول میکنم ولی هیچوقت مهمون نوازیشون رو تو اربعین یادمون نره از خونه و زندگیشون و کارشون می زنن که به مردم خدمت کنن به چشم دیدم یارو پول سیر وردن شکمشم نداشت ولی حاضر بود جون بده برای زائرا .
بنابراین همه ی صفات خوبشونو فراموش نکنیم و به خاطر بعضیاشون ک شاید رفتار درستی نداشته باشن واژه جمع رو براشون به کار نگیریم و نگیم همشون درست نیستن:/
جدای از عربای کشورای دیگه همین عربای خوزستان ، کلی تا حالا بهشون توهین شده عربای ملخ خوار عربای چاقو کش و شرور واز این قبیل حرفا :/ نمیدونم شاید قدیم اینا بوده و این مربوط به دوران جاهلیته که نه فقط عربا بلکه همه مردم جهان آدمای درستی نبودن اون زمان .
به جای اینها یکم به ویژگی های خوبشون فکر کنیم : بهترین نمونش اینه که اسلام از اعراب شروع شد
مرسی از همتون♡

ایولله یا بنت خالتی
 سپاس شده توسط моои ، شـــقآیــق
(16-05-2021، 18:21)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی از همتون♡

کی گفته عربا آدمای بدین؟ما رفته بودیم شوش دانیال خیلی هم آدمای خوبی بودن
فقط متاسفانه عرب های خارج از کشور بهداشتو رعایت نمیکنن و یکم ه*یزن._.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، моои
صلوات
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط Emmɑ ، ▪неизвестный▪ ، Mohlek
(16-05-2021، 18:22)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 18:08)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب پس اون ۲۶ میلیون نفر کی ان ؟
وقتی برجام امضا شد همین ما میگفتیم بدبخت شدیم ولی همه تو خیابون روسری بنفش انداخته بودن
کجان اونا ؟
برین یقه اونارو بگیرین!
دلیل این بدبختیای ما همونان
وگرنه تو صد سال اخیر که نه تو سبصد سال اخیر حتی ما یروز خوش اقتصادی و اینا ندیدیم
همش همین بدبختی ها و اینا بوده

برجام به خودی خودش خوب بود ولی معکوسش کردن برای دولتش خوب شد برای مردم فرقی نکرد بدترم شد.
برجامی که ما ۲۷ تعهد سنگین بدیم ولی حتی یه ثمره نداشته باشه خوبه برادر ؟
یکی از بند هاش به زبان عامیانه میشه دادن اطلاعات دانشمندا و اینا به اونور
یکی از همین وزیر وزرای زمان احمدی نژاد تو سال ۹۲یا ۹۴ دقیق نمیدونم
برگشت گفت این قرار داد باعث میشه اطلاعات دانشمندامون بره اونور و ممکنه در آینده شاهد ترور افراد مهم کشور هم باشیم
فخری زاده برادر!
یکی از همین مثال هاست
توافقات دیگه ای رو هم من یادم نمیاد در کنارش انجام داده باشن
بهرحال
تمومش کنیم =)))
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ▪неизвестный▪
(16-05-2021، 18:26)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی از همتون♡

والا نظر اکثریته:/
نمیدونم شاید عراقو رفتی قبول دارم روزاس اربعین ی نه بهداشتو رعایت نمیکنن و و شاید بعضیاشون هیز باشن:/ ولی من اینو به چشم خودم دیدم که یارو خونشو فروخته بود خرج زائرا کنه خونه ای ک بزور اونو خریده بود کاری که ما هیچ وقت نمیتونیم انجام بدیم:/
 سپاس شده توسط Emmɑ ، Mohlek ، شـــقآیــق
(16-05-2021، 18:29)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 18:26)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم شاید عراقو رفتی قبول دارم روزاس اربعین ی نه بهداشتو رعایت نمیکنن و و شاید بعضیاشون هیز باشن:/ ولی من اینو به چشم خودم دیدم که یارو خونشو فروخته بود خرج زائرا کنه  خونه ای ک بزور اونو خریده بود کاری که ما هیچ وقت نمیتونیم انجام بدیم:/
نه من فقط از اون لحاظ گفتم~.~
خب یکی از اقوام ما هر ماه نصف پولشو میده به نیازمندا
تبلیغ ندیدی کمک میکنن دخترک؟.-.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(16-05-2021، 18:32)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 18:29)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم شاید عراقو رفتی قبول دارم روزاس اربعین ی نه بهداشتو رعایت نمیکنن و و شاید بعضیاشون هیز باشن:/ ولی من اینو به چشم خودم دیدم که یارو خونشو فروخته بود خرج زائرا کنه  خونه ای ک بزور اونو خریده بود کاری که ما هیچ وقت نمیتونیم انجام بدیم:/

هوم
چرا دیدم:/
ولی خواستم از ویژگی های خوبشونم بگم ک ی نمه اون حرفای بد راجع بهشونو بپوشونه:/
 سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق
(16-05-2021، 18:27)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 18:22)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برجامی که ما ۲۷ تعهد سنگین بدیم ولی حتی یه ثمره نداشته باشه خوبه برادر ؟
یکی از بند هاش به زبان عامیانه میشه دادن اطلاعات دانشمندا و اینا به اونور
یکی از همین وزیر وزرای زمان احمدی نژاد تو سال ۹۲یا ۹۴ دقیق نمیدونم
برگشت گفت این قرار داد باعث نیشه اطلاعات دانشمندامون بره اونور و ممکنه در آینده شاهد ترور افراد مهم کشور هم باشیم
فخری زاده برادر!
یکی از همین مثال هاست
توافقات دیگه ای رو هم من یادم نمیاد در کنارش انجام داده باشن
بهرحال
تمومش کنیم =)))

فضا برای بحث بود بهتر میشد گولشو نخور ولی داداش (:
هرکی اومد ۸ سالش کم بوده انگار

(16-05-2021، 18:34)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 18:32)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوم
چرا دیدم:/
ولی خواستم از ویژگی های خوبشونم بگم ک ی نمه اون حرفای بد راجع بهشونو بپوشونه:/

چیزی چیزی رو نمیپوشونه ولی
ما مشکلی با عربا نداریم. مسئله ای که گفته شد واضحه
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek ، моои

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان