امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~×

(16-05-2021، 19:38)spent † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 19:36)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دختر جان :>

چطوری زیبا ._.

چرا تل نیستی بعد تو سایت هستی ._.

یه مدته نمیدونم چرا کلافه ام
وگرنه احتیاجی به سایت اومدنم ندارم
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، spent †
آگهی
(16-05-2021، 19:29)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 19:26)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه اینجا نیست؟

از این نظرا اوکیه.
ولی سوء استفاده از تفکرات همجنسگرایی واقعی و روشنفکر بودن +محدود بودن انتخاب مد نظرم بود

خیر

خب تازه دارن باهاش آشنا میشنlol
یکم وقت میبره تا کامل همه باهاش کنار بیان و درست راجع بهش فکر کنن
البته بیشتر شیپر اومد تا همجنسگرا
تو خیلی از فندوما شیپر دیده میشه اما خب دلیلم نیست که بگی خودشون همجنسگران
بیشتر بین تینینجراست

صحیح. مبارک باشه شیرینی نمیدی به ما؟ (:

این بحث و باید بذاریم یجا دیگه ادامه بدیم سر فرصت..
تلگرامت هستی؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(16-05-2021، 19:41)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 19:40)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نایس وحید حقوق نمیده ولی من میدم:>
حوصله رو بزار کنار پاشو حداقل اینجا دکتر شو

دکتر دوس ندارم._.
اصن می‌خوام برم بخش فرهنگیikeike
الهی تب کنم طبیبم کی باشه؟[:
مگه میزارم؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(16-05-2021، 19:42)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 19:29)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیر

خب تازه دارن باهاش آشنا میشنlol
یکم وقت میبره تا کامل همه باهاش کنار بیان و درست راجع بهش فکر کنن
البته بیشتر شیپر اومد تا همجنسگرا
تو خیلی از فندوما شیپر دیده میشه اما خب دلیلم نیست که بگی خودشون همجنسگران
بیشتر بین تینینجراست

صحیح. مبارک باشه شیرینی نمیدی به ما؟ (:

این بحث و باید بذاریم یجا دیگه ادامه بدیم سر فرصت..
تلگرامت هستی؟
مگه در جیب ندارم اخوی

اره هستم الان میام ایدی میدمlol
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ▪неизвестный▪
(16-05-2021، 19:42)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 19:41)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دکتر دوس ندارم._.
اصن می‌خوام برم بخش فرهنگیikeike
مگه میزارم؟

خدانکنه خَفَ
بزار دیگه)):
فعلا ک نمیتونم برا هیچکی کار کنم|||:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط Emmɑ
(16-05-2021، 19:38)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامممم
طراحی دوخت

سلام♡♡
چقدر خوبه ..
یعنی بهتون یاد میدن چطور یه لباس طراحی کنید؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، spent †
(16-05-2021، 19:44)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 19:38)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامممم
طراحی دوخت

سلام♡♡
چقدر خوبه ..
یعنی بهتون یاد میدن چطور یه لباس طراحی کنید؟
اره عشقم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=283851&page=3
آخری._.
(((:
 سپاس شده توسط Faust
(16-05-2021، 19:43)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 19:42)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه میزارم؟

خدانکنه خَفَ
بزار دیگه)):
نه من به دکتر شقا نیاز دارم نایــــــــــــــــــــس
بعد امتحانا برای من کار میکنی:>حقوق بالایی هم داره از دستش نده ژوژو
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Prometheus
(16-05-2021، 19:40)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اگه حالشو داشتم میرفتم برا وحید کار میکردمممم
نایس وحید حقوق نمیده ولی من میدم:>
حوصله رو بزار کنار پاشو حداقل اینجا دکتر شو

(16-05-2021، 19:40)spent † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون هر سال چندبار میام و میر م._. 
اون یک بارو چرا میای>.<
معرفی کن کیکیکوکولی

خیلی فضای اینجا برام نوستالژی طوره و دلم تنگ میشه بعضی وقت ها میام ی سر میزنم ._.

خب سارا بیست ساله مدیر اسبق گردشگری D:

جدی جدی سن ام چه رفت بالا O.o

(16-05-2021، 19:41)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 19:38)spent † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری زیبا ._.

چرا تل نیستی بعد تو سایت هستی ._.

یه مدته نمیدونم چرا کلافه ام
وگرنه احتیاجی به سایت اومدنم ندارم
چیشده برام بگو 
._.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Faust ، ▪неизвестный▪
(16-05-2021، 19:45)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 19:43)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدانکنه خَفَ
بزار دیگه)):
نه من به دکتر شقا نیاز دارم نایــــــــــــــــــــس
بعد امتحانا برای من کار میکنی:>حقوق بالایی هم داره از دستش نده ژوژو

دکترای خیاطی می‌خوام بگیرم25r3025r3025r3025r30
ب وحید قول دادمbathtime
تو جفتش فعالیت میکنم
(((:
 سپاس شده توسط Emmɑ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان