امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~×

(16-05-2021، 20:18)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 20:15)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشکلی نیست ، بپرس.

شما عاشقین؟ ^^
اواتارایی ک عوض میکنید باحاله

اره عزیزم ، بدجور هم عاشقم.
آگهی
(16-05-2021، 20:26)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 20:18)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما عاشقین؟ ^^

وَو
 سپاس شده توسط Faust
(16-05-2021، 20:21)Mr.Alef نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 20:20)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جان

خوبی؟
همه چی‌ خوبه؟

خوبه خداروشکر.
فقط همین پام اذیت میکنه
(16-05-2021، 20:23)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 20:22)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودشه
همه‌ی کاراشو ببین
خصوصا زمستون 

خیلی مرسییییی3131
دوست دارم31
چشم31
فعلا♥️31

من از تو چیز خواسته بودم اخه دختره
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(16-05-2021، 20:23)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 20:22)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودشه
همه‌ی کاراشو ببین
خصوصا زمستون 

خیلی مرسییییی3131
دوست دارم31
چشم31
فعلا♥️31

منم دوست دارم ♡♡
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(16-05-2021، 20:24)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 20:22)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا دخترم
او مرد
دستم دردنکند
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/images_90637.jpg

دستت را قاب طلا گیرم
دمت گرم مام

بیا بگیر
سرت گرم دخترم
سر راه سمباده هم بخر دارم پای سهون را سمباده میکشم تا صاف شود و به سربازی نرود بیا کمکم کن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(16-05-2021، 20:27)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 20:21)Mr.Alef نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی؟
همه چی‌ خوبه؟

خوبه خداروشکر.
فقط همین پام اذیت میکنه

پا خوب میشه ..
دلت خوب باشه ..
از ته قلبم امیدوارم که همیشه اوضاع برات خوب باشه و موفق باشی که باعث بشی روی ماهم تاثیر بزاری.... Heart
 سپاس شده توسط Faust ، βάરãɲ
(16-05-2021، 19:14)ßяɪcε نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 19:04)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به همه مدیر های عزیز^_^♡

میخواستم برای نویسندگی تو این بخش درخواست بدم
لطفا شرایط من رو برسی کنید و اگه مشکلی هست بگید تا حلش کنم
باسپاس ♡

سلام عزیزم
یک ماه به صورت مداوم باید فعالیت داشته باشین!
بعد از یک ماه مجدد بررسی میشین ❤

خیلی ممنون 31
ففط بعد یک ماه لازمه ک خودم درخواست بدم‌ یا نه؟
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط ßяɪcε
(16-05-2021، 20:33)Mr.Alef نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 20:27)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبه خداروشکر.
فقط همین پام اذیت میکنه

پا خوب میشه ..
دلت خوب باشه ..
از ته قلبم امیدوارم که همیشه اوضاع برات خوب باشه و موفق باشی که باعث بشی روی ماهم تاثیر بزاری.... Heart

عزیزدلی♡♡
شماهم همچنین ، امیدوارم بهترین ها نصیبت بشه.
مرسی از این حرف قشنگ و انرژی خوبی که بهم دادی 
 سپاس شده توسط امیر‌حسین
(16-05-2021، 20:26)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما عاشقین؟ ^^

پایدار:]]
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Faust

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان