امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~×

(16-05-2021، 22:24)ßяɪcε نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 22:17)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخی ، دلمون اروم گرف v:
من میدونستم تو وفادار ترین دلبرمنی :*
اره ، چون خودیه تا حالا دفنش نکردم -_- اسم تو بیاد من خیلیم حسود و غیرتی ام v:

همیشه اروم باششش .. خیانت نمیکنم بهت هیچوقت :v
ماچ :*
جون جون *-*

جون فقط :>
دور و برت بگردم و این داستانا خلاصه +.+
 سپاس شده توسط ßяɪcε
آگهی
(16-05-2021، 22:24)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 22:23)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی...
یکیو هم نداریم روز پسرو بهمون تبریک بگه...

مبارکهTelegh_01
فدات دا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(16-05-2021، 22:25)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 22:14)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خلاصه قضیه رو مخیه
باید پیداش کنم
+
تازه میخواستم بگم اواتارت کراشه
+
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Untitled_7648f.png
اینم اون سمی که منتظرش بودی:*
شوهرم

خلاصه پیدا میشه کاراگاه؛ از قدرت ذهنت استفاده کن یادت نره "ایموجی سیگار"

دمت گرمه مشتی

اخ اخ به همم میومدین، یکم دوست پسرت خجالتی بوده فقط
چندتان کلا بگو خیالمون آسوده بشه (:

بقیه رو یهو سوپرایز میکنم:v
 سپاس شده توسط ▪неизвестный▪
(16-05-2021، 22:25)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 22:24)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مبارکهTelegh_01
واقعا ممنونم
اصن مرسی که هستی Telegh_01

خواهش میکنم خواهش میکنم xD
بازم تبریکی چیزی خواستی در خدمتمTelegh_01
 سپاس شده توسط Mohlek
(16-05-2021، 22:23)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی...

مبارک باشه ستون:v
 سپاس شده توسط Mohlek
(16-05-2021، 22:26)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مبارکهTelegh_01
فدات دا

مخلصیم
 سپاس شده توسط Mohlek
(16-05-2021، 22:20)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 22:17)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همون فردا. چرا؟
این عکسِ یه استیل کاراگاهی میده
میاد بهمون؟
اونو که ایشالله خوب میدیم
رفتم اخرین بار تو اینستا
دستم خورد رفتم تو اکسپلور
یه پست آسمر فود دیدم(و تمام)

نمیومد نمیدادم که:v

توکل به خدا کن دیگه هیچی لازم نیست
آخرش اسمر فود میشی ببم
آرتیستی رو دنبال کن محل سگم به اینا نده
قشنگ گند زدم توش؟ 
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(16-05-2021، 22:27)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 22:25)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا ممنونم
اصن مرسی که هستی Telegh_01

خواهش میکنم خواهش میکنم xD
بازم تبریکی چیزی خواستی در خدمتمTelegh_01
تا همینجاشم شرمنده کردین بمولا Telegh_01
ایشالله جبران کنیم Telegh_01

(16-05-2021، 22:28)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 22:26)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فدات دا

مخلصیم
اینو میخواستم به مهدی بگم :|
ناشناس
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ ، THEDARKNESS
(16-05-2021، 22:20)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 22:18)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تیپ رسمی کردیم مثل خودت
عا رسمی خوبه v:

قربونت دادا
(16-05-2021، 22:28)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی...

مبارک باشه ستون:v
عع
از شما نهایت قدردانی رو داریم که اون همه قلعه شکوهمند و امپراتوری کبیرتو تو کلش ول کردی و درگیر تبریکات ما شدی Telegh_01
ناشناس
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، THEDARKNESS

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان