امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~×

(17-05-2021، 12:22)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2021، 12:11)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هاراسینا؟دالیسیدا وار؟|:

ول کن چیزای خوبی ب ذهنم نیومد v:
گ پ.خ د ده خیخD:
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
آگهی
@"KᏙ¥றᏙƝ"

هی !
چطوری پسر؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Love
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(: ♡
*-*

سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(17-05-2021، 12:16)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچ چیز غیر ممکن نیست vvvv:

حالا خیلی فاز بر ندار
گفتیم یکم تعریف کنیم ازت بن ندی مارو Telegh_01
فاز ؟ من بنمو میکنم v:
هنو منو نشناختی vv:
 سپاس شده توسط Mohlek
(17-05-2021، 12:23)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"KᏙ¥றᏙƝ"

هی !
چطوری پسر؟
های!
منون
شما خوبید؟ Smile
میشناسیم همو؟
 سپاس شده توسط Волшебник ، *Aɴѕel*
(17-05-2021، 12:28)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2021، 12:23)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"KᏙ¥றᏙƝ"

هی !
چطوری پسر؟
های!
منون
شما خوبید؟ Smile
میشناسیم همو؟

بله D;
آشنا میشیم
وحید 25 و شما؟
Love
(: ♡
*-*

سپاس شده توسط *Aɴѕel*
عژب:v
 سپاس شده توسط Волшебник
(17-05-2021، 12:32)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2021، 12:28)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

های!
منون
شما خوبید؟ Smile
میشناسیم همو؟

بله D;
آشنا میشیم
وحید 25 و شما؟
چقد هم خوب Smile
مهرداد 21 Wink
دانشجویی دوست خوب؟
(17-05-2021، 12:27)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2021، 12:16)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچ چیز غیر ممکن نیست vvvv:

حالا خیلی فاز بر ندار
گفتیم یکم تعریف کنیم ازت بن ندی مارو Telegh_01
فاز ؟ من بنمو میکنم v:
هنو منو نشناختی vv:
ظالمی دیگه v:
به امیر میگم v:
ناشناس
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ ، *Aɴѕel*
(17-05-2021، 12:35)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2021، 12:27)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاز ؟ من بنمو میکنم v:
هنو منو نشناختی vv:
ظالمی دیگه v:
به امیر میگم v:

بگوووووووو vvvvvv:
منو از چی میترسونی v:
 سپاس شده توسط Mohlek
(17-05-2021، 12:21)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://dl.akskhor.ir/uploads1/۲۰۲۱۰۵۱۵-۱۸۴۹۰۹.jpg

قاصدک آمد و رفت ؛
نه کلامی، نه پیامی ...
در سکوت آمد و چرخی زد و رفت !
در افق پنهان شد
قاصدک آمد و رفت ؛
لیک ما همچنان منتظریم …

(پوران فرخزاد)
اَلَریوَ اَرین قوربان
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان