امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~×

(17-05-2021، 12:57)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2021، 12:54)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زن و بچه ی من کجان؟ (((: 

اشتباه تگ کردی و خاله بازی میکنید؟

درست تگ کردم خیالت راحت 

بازی و جدیش چه فرقی به حال تو داره دایی؟
تو فرض کن واقعا زن و بچمن ((:
×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~× 165
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، *VENUS* ، THEDARKNESS
آگهی
 سپاس شده توسط *VENUS*
(17-05-2021، 13:18)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2021، 13:17)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امممم
بهار._.

یه چیز میگم
اما منو نزن<:

.__. !

میخوام شوهر کنم:ngh:
 سپاس شده توسط *VENUS*
(17-05-2021، 12:46)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2021، 12:40)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا رحم کنین خداییش Telegh_01
گناه داریم ناموصا vv:

یاه یاه یاه :>
نگو نگو فاز برنداریم یوقت بن کنیم ((:

(17-05-2021، 12:44)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

1515

شرط میبندم امتحانشو خراب کرده ها v:
من یلحظه برم تو افق محو شم الان بر میگردم vvv:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(17-05-2021، 13:19)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2021، 13:18)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.__. !

اون ارسال قبلیت که ویرایش کردی چی بود؟ -.-
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(17-05-2021، 13:07)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یاد اعلام حضور کلاسا افتادم<:
قشنگه که 
فکر کن یه روز بیای بشینی سر کلاسی که استادش من باشم ((: 
میدونی چقدر رویایی میشه؟

(17-05-2021، 13:15)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بِیب ^^

تسألني حبيبتي: 
 ما الفرق ما بيني وما بين السما؟
الفرق ما بينكما
أنك إن ضحكت يا حبيبتي 
أنسى السما. *:
×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~× 165
 سپاس شده توسط *VENUS* ، *Aɴѕel*
(16-05-2021، 16:27)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 16:27)Shahika7202 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس جای چیع؟ :/

جای بحثای شاو و شنگوله:/

عجب شاید :/
 سپاس شده توسط моои
اونی که رو نمیداد بهت ...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
(17-05-2021، 13:29)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2021، 13:07)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قشنگه که 
میدونی چقدر رویایی میشه؟

(17-05-2021، 13:15)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بِیب ^^

تسألني حبيبتي: 
 ما الفرق ما بيني وما بين السما؟
الفرق ما بينكما
أنك إن ضحكت يا حبيبتي 
أنسى السما. *:

همون ایموجیه که داره به بالا نگاه میکنه و خجالت زدست :*
فقط برام ترجمشم میکنی ؟ .-.
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، esiesi
(17-05-2021، 13:29)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قشنگه که 
میدونی چقدر رویایی میشه؟
الهی تب کنم شاید پرستارم تو باشی؛
حالا من یه تغییراتی درش ایجاد میکنم
الهی دانش اموز بشم
شاید استادم تو باشی<:

بهم همه رو ۲۰ میدی ددی؟!<<:

(17-05-2021، 13:28)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2021، 13:19)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون ارسال قبلیت که ویرایش کردی چی بود؟ -.-

هیچی والا^^
همون ارسال بود ففط به جای ۱ بار ۲ بار اومده بود<:
 سپاس شده توسط esiesi

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان