امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳4

(27-05-2021، 14:41)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 14:40)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میتونی شوهر پنجمم بشیا

این که دیگه اسمش شوهر نیست (:

زن نمیخوای؟!
 سپاس شده توسط ▪неизвестный▪ ، شـــقآیــق
آگهی
(27-05-2021، 12:20)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشتی
پرنسس بابارو میخوام
جهیزیه و ایناش رو هم چند ؟ vv:

خب
ببین 
از اون جایی که من خیلی دموکراتم و باهار @*VENUS* (مامان ملیکا، ملکه مادر) هم در جریانه،
میخوام بهت حق انتخاب بدم.

1- از امروز شروع کنی به راه رفتن به سمت شمال، 2 روز بهت جاده خدا میدم، برو فقط سعی کن برسی به روسیه به هر قیمتی که شده، بری پیش مافیای روسیه که با من چپ افتادن چند ساله. تا دستم بهت نرسه. ((:
2- خودت با خودت مثل بابای بابک خرمدین رفتار کنی ((((:
3- برای اولین سفر آزمایشی و بدون برگشت اسپیس ایکس به مریخ ثبت نام کنی و بری. 
4- اعزازی رو با یه چاقوی کند میفرستم روت نقاشی کنه (((((((::::
5- 40 کیلو شیشه رو واسم ببری سنگاپور، منم هم مزدتو میدم بهت، هم ولت میکنم ((: 
6- بدون وسایل توی فنس شیرای هاکونامیپاکا ولت کنم (((: 

راستی
کالا انگاری زنان، نادیده گرفتن نظرات و احساساتشون و قس علی هذا قابل قبول نیست 
مطمئنم که آخرین بارت بوده که چنین حرفی زدی ((((: 
گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳4 169
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، شـــقآیــق ، Mohlek ، *VENUS* ، Prometheus ، *Aɴѕel*
(27-05-2021، 14:44)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 14:42)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شق چیه:ngh:

پناه میبرم بر شقا

استغفرالاه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
(27-05-2021، 14:43)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 14:41)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گیفام*-*
مال منی/:

عم
بذا ببینم فعلا ی بنده خدایی نظرش عوض شده D:
اگ شد واسه جفتتون (:

ننههههه////////////: میکشمت
Don't be afraid
نترس

Love is the way
راهش عشقه

Shawty I got it
خوشـگله گیرت آوردم

You can call me monster
میتونی منو هیولا صدا کنی

I'm creeping in your heart babe
من میخزم تو قلبت عزیزم

뒤집고 무너트리고 삼켜
تورو از خود بیخودت میکنم, از هم میپاشونمت و میبلعمت

그래 널 훔쳐 탐닉해
آره من تورو میدزدمت, دلتو به دست میارم
اکسو_مانستر
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، لــــــــــⓘلی
یره یره یره
گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳4 169
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS* ، *Aɴѕel*
چ سختگیرo_O

سهند واتساپ._.
(((:
 سپاس شده توسط esiesi
(27-05-2021، 14:44)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 14:41)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این که دیگه اسمش شوهر نیست (:

زن نمیخوای؟!

نه والا خواستم مشتریت میشم
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel*
(27-05-2021، 14:47)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ سختگیرo_O

سهند وات._.

سهند وات چیه اون کیلو واته
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(27-05-2021، 14:46)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 12:20)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشتی
پرنسس بابارو میخوام
جهیزیه و ایناش رو هم چند ؟ vv:

خب
ببین 
از اون جایی که من خیلی دموکراتم و باهار @*VENUS* (مامان ملیکا، ملکه مادر) هم در جریانه،
میخوام بهت حق انتخاب بدم.

1- از امروز شروع کنی به راه رفتن به سمت شمال، 2 روز بهت جاده خدا میدم، برو فقط سعی کن برسی به روسیه به هر قیمتی که شده، بری پیش مافیای روسیه که با من چپ افتادن چند ساله. تا دستم بهت نرسه. ((:
2- خودت با خودت مثل بابای بابک خرمدین رفتار کنی ((((:
3- برای اولین سفر آزمایشی و بدون برگشت اسپیس ایکس به مریخ ثبت نام کنی و بری. 
4- اعزازی رو با یه چاقوی کند میفرستم روت نقاشی کنه (((((((::::
5- 40 کیلو شیشه رو واسم ببری سنگاپور، منم هم مزدتو میدم بهت، هم ولت میکنم ((: 
6- بدون وسایل توی فنس شیرای هاکونامیپاکا ولت کنم (((: 

راستی
کالا انگاری زنان، نادیده گرفتن نظرات و احساساتشون و قس علی هذا قابل قبول نیست 
مطمئنم که آخرین بارت بوده که چنین حرفی زدی ((((: 

عع
جالب شد
حالا بزار ما بگیم
یا عین دسته گل دخترتو میفرستی ور دل من
یا کل خاندان شمارو (اعم از باهار و ... ) رو طی دو عمل ریاضی اول ضرب و سپس تقسیم میکنم !
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، esiesi ، Prometheus
(27-05-2021، 14:50)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 14:47)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ سختگیرo_O

سهند وات._.

سهند وات چیه اون کیلو واته
25r3025r30
سهند واتساپ25r30

این داستان
حسام خشمگین میشود._.
(((:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان