امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •°

(31-05-2021، 15:17)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه....بهار خالمه؟؟ :/

چه ژالب
+
شوخی های طنز v: شما به دل نگیر

منم شوخی های طنز وحشتناکی بلدم vvvvv:
 سپاس شده توسط Prometheus
آگهی
(31-05-2021، 20:55)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 20:53)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا خودتو ناراحت میکنی زندگی؟
تو تلاشتو کردی
منم تلاشمو کردم
کسی که خودشو به خواب زده رو که نمیشه بیدارش کرد
خودتو ناراحت نکن واسه چیزایی که ارزش نداره (:

وا
چی شده؟

Lollllzzzzz

عاشقتم من دختر ^.^
همیننننن

+
امروز واسه بچه طوطیم مراسم کفن و دفن گرفتم ._.
تو نبودی براش مداحی کنی >.<
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
الان میگن به تو چه
ولی تروخدا بس کنید سر چ چیزایی بی اهمیتی دعوا میکنید باهم
بس کنید تروخدا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(31-05-2021، 20:58)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 20:55)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وا
چی شده؟

Lollllzzzzz

عاشقتم من دختر ^.^
همیننننن

+

چی شدش)):؟
 سپاس شده توسط *VENUS*
(31-05-2021، 16:41)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 8:26)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جون بابا ، پدر نمونه ی کی بودی تو؟ D:
دستی ک بیاد تو اینکار باید قطع شه v:
سینگلی فشار اورده هااااا xD

فقط تو=))
فشار مضاعف آوورده =(

حس غرور دست داد بم xD
یکاریش میکنم غصه نخور ._.*
 سپاس شده توسط z_farhad
(31-05-2021، 20:57)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 20:56)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا بستن دهن خیلی سخته؟
من هروقت میام قیافه نحست رو میبینم که داره تو پ.خ من یا صابر زیراب میزنه ..
صابر خودش با زبون بی زبونی خیلی چیزارو فهموند
بکش بیرون بزا ارامش داشته باشیم
جااان
انتظار دارین بزاریم هرچی میخوان بگن؟
به اقا صابر گفتم
لطفا کسی دخالت نکنه

هرکاری میکنین پ.خ من نیاین دگ
برید پیش صابر
گرفتار افتادیم از دست اینا ای بابا:|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/image-2021-05-31-224607.png
اعتیاد به سریال چیز بدیه
نمیدونم چرا نه چشامو حس میکنم
نه کمرمو
 سپاس شده توسط *VENUS*
(31-05-2021، 20:54)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 20:52)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره :^
والا خودمم تازه تصمیم گرفتم مادرش باشم xD

قول میدم خاله ی‌ خوبی باشمممم *-*
میرم براش شکلات و بستنی بخرمممم

ای جونننننن &_&♡♡

+ ولی جدی دارم به این فک میکنم من از اون مامانا میشم که بچشون هرررکاری خواست بکنه خودم پایه ی کاراش میشم و دوباره تجدید خاطرات میکنم v:
حیف که بچه دوست ندارمTelegh_01
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، *VENUS*
(31-05-2021، 20:59)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 20:58)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Lollllzzzzz

عاشقتم من دختر ^.^
همیننننن

+

چی شدش)):؟

باباش خوردش >.<
کلی گریه کردم .-.
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(31-05-2021، 21:01)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://dl.akskhor.ir/uploads1/image-2021-05-31-224607.png
اعتیاد به سریال چیز بدیه
نمیدونم چرا نه چشامو حس میکنم
نه کمرمو

فصل چندی؟
ناشناس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان