04-08-2014، 23:23
(04-08-2014، 23:18)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.:| من عاشق مينام :|
(04-08-2014، 23:15){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-08-2014، 23:13)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.وات د هل؟ 0____________0
(04-08-2014، 23:10){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شکلکام ب تو ربطی داره ؟ -_- ایدین حیف ک میدوننه عاشق دوستمی و الا میکشتمت =)) گرچه میدونم از بس ک دوسش داری میخوای براش جون بدی ... ولی خو باید صب کنی درساشو تموم کنه .. من ک همینجوری از سر راه پیداش نکردم -_- متوجه ای ک آقا دامــآد ؟ -________-
(04-08-2014، 23:06)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به خاطره اين كه همش اين شكلك رو ميذاري:| -_-
کجام بی حاله ؟ از پشت مانیتور اظهار نظر میکنی -_-
من رفتم خاک رود زاینده رودُ لمس کردم و اومدم .. هعی .. فک کن چن سال پیش میگفتی این رود قراره خشک بشه کی باورش میشد ؟ هیشکی ._.
اونموقع كه مارفتيم خيلي پر اب بود.الان مردم از وسطش براي كوتاه كردن راه رد ميشن :|
جريان چيه؟:|||
چـــــــــــــــــــی ؟! >________<
چ زود دخدر ب اون گلی رو یادت رف ؟ تو ک عاشقش بودی .. از عشق دم میزدی ... این بود تهش ؟ دریارو یادت نیسسسسسسسس؟سرش هوو اوردی اره؟! میکشمت >________________<