15-04-2015، 13:19
(15-04-2015، 13:16)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-04-2015، 13:15)ÃiÐå joÔÑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-04-2015، 13:13)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
زامبیا تتلو باز خدافظی کرد![]()
پیجشو داره به انجمن خیریه و اینا میده![]()
دور روز دیه برمیگرده میگه غلط کردم:|
خیلی وختا کم اوردم خدافظی کردم ولی بازم اومد و این حرفا((=
حالم از تتلو بهم میخوره ب اینا میگن رپر؟؟؟
ب اسطوره من توهین نکن:v
جیگیلی جیگیلی منه![]()
تتل بکر بغدادی
(15-04-2015، 13:15)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-04-2015، 13:12)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من اخطار نمیوام این دم اخری._.
(15-04-2015، 13:09)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-04-2015، 13:07)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
الان امیر ایجا بود ی چیزی میگف:|
الان نیس من میگم
اعتماد ب نفس تو رو من داشتم با مگس کش ب اسراییل حمله میکردم
استفراغ داشت شده بود سوپ جو:>>>>>
اورین اورین اینم زیاد میگه((=
ب حرف حاجیت گوش کن اخطار مخطار یخدی._.
حاجیت خودش..
:V