06-11-2015، 21:19
(06-11-2015، 21:16)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-11-2015، 21:11)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به نظرم که نمی فهمه
(06-11-2015، 21:08)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چون معلم ریاضی اگه برگه های امتحانی که الکی سر کاس گرفته بود ُ چک کنه و با برگه های ریاضی سر امتحان مقایسه کنه میفهمه که سر جلسه تقلب کردم ..
(06-11-2015، 21:06)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مرسی عزیزم بد نیستم
(06-11-2015، 21:05)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام خانوم دکتر(:
خوبی؟
سلام(:
خوبی ؟
سلام ..*
نه :| تو خوبی ؟
چرا؟
البته مشکلی نیست الان فهمیدم چیکار کنم ._.
میرم خودمو جلو ناظممون میندازم یا میرم تو کلاس دوستم میشینم ! شانس بیارم اون عهربیه نیاد سر کلاسشون:|
از دوستت بپرس ببین اون زنگ با اون معلم دارن یا نه
اگه نبود بعد برو(:
امتحان ریاضی رو تنها امتحانیه که نمی تونه متوجه تقلب بشه مگه اینکه که اشتباه خیلی بدی تو برگه تو و کسی که از روش تقلب کردی باشه(:
اگه منظورت اون معلم هست که تقلبامون ُ میفهمه یا نه ..
اون زنگ اول میاد سرکلاس :|
و منم فک کنم یه 10 باری سر کلاسش غایب کرده باشم بعلاوه اون جلسه ای که غیر موجه هست :|