قسمت سوم
_دختر گلم داره چی کار می کنه؟
_پسده(پسته) می خولم بابایی جونم
_به من هم میدی دخترم؟
_آله بابایی جونم.بیا
_خوب یکی دیگه هم بده
_بابایی یکی خوردی دیگه.بقیه ش هم همون مزه س
_نی نی چرا به دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
الی تو تلگرام پیام دادی فقط یه شکلک خالیه؟
یعنی چی؟
_می دونی بابایی جونم همین بسه دیگه...همین که اسم پُل بَلِِکَت(پر برکت)من رو صفحه گوسی س باسه بسه شه
_نی نی
_بی خیال سو دیگه بابا وگرنه از زندگیم بلاکت موکونم
_باشه
نی نی پشت تلفن داره با دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مُلوا حرف می زنه:
_می دونی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مُلوا جون دیروز با آیپدی که بابام بلام خلیده لفتم اینستا
تا پیجمو باز کردم دیدم 5000نفر درخواست فالو بک دادن
_دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مُلوا :وای چقدر فالور داری نی نی؟*_*
_از بس دوست داشتنی م
تازه دیلوز یکی پست گذاسته بود که عسک از خودس و یه سگ بود نوستم زیل پستش تو کدومی؟
نوست اونی که تو لو بغل کلده...منم نوستم تو سگه ای؟
_نی نی
_آله دیگه تقصیل خودش بود
_سلام جیجلم
سلام دختر گلم.خوبی قند عسل مامان؟
_کی با تو بود مَمَنی؟ من دالم به جیجلم سلام می کنم...الانم موخوام به کبدم سلام کنم
_چییییییییییییییییییییییی؟
_هیشی مَمَنی جونم
_مَمَنی؟
_جونم؟
_منو بیستل دوست دالی یا بابایی لو؟
_معلومه بابایی
_
هیس کدومتون منو دوس ندالین...دیگه از زندگیم بلاکتون می کنم...
_چی داری میگی نی نی؟ :297: معلومه که دوست دارم دخترم
_نخیل.دالی دولوغ میگی
_بابایی جونم؟
_جونم دخترم؟
_این عسکمو.خوجگله؟
_ولی اینکه تو نیستی
_چلا منم فقط یه ذله آلایش کلدم....لیمل و پنکک زدم و رژ دورتی(صورتی) و خط چشم کشیدم و سایه زدم و رژگونه و خط لب و موهامم که بلوند کلدم....فقط دیدم نوموتونم دماغمو عمل کنم که با فتوشاپ درستش کردم
_دختر گلم داره چی کار می کنه؟
_پسده(پسته) می خولم بابایی جونم
_به من هم میدی دخترم؟
_آله بابایی جونم.بیا
_خوب یکی دیگه هم بده
_بابایی یکی خوردی دیگه.بقیه ش هم همون مزه س
_نی نی چرا به دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
الی تو تلگرام پیام دادی فقط یه شکلک خالیه؟

یعنی چی؟
_می دونی بابایی جونم همین بسه دیگه...همین که اسم پُل بَلِِکَت(پر برکت)من رو صفحه گوسی س باسه بسه شه

_نی نی

_بی خیال سو دیگه بابا وگرنه از زندگیم بلاکت موکونم

_باشه
نی نی پشت تلفن داره با دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مُلوا حرف می زنه:
_می دونی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مُلوا جون دیروز با آیپدی که بابام بلام خلیده لفتم اینستا
تا پیجمو باز کردم دیدم 5000نفر درخواست فالو بک دادن
_دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مُلوا :وای چقدر فالور داری نی نی؟*_*
_از بس دوست داشتنی م

تازه دیلوز یکی پست گذاسته بود که عسک از خودس و یه سگ بود نوستم زیل پستش تو کدومی؟
نوست اونی که تو لو بغل کلده...منم نوستم تو سگه ای؟

_نی نی

_آله دیگه تقصیل خودش بود

_سلام جیجلم
سلام دختر گلم.خوبی قند عسل مامان؟
_کی با تو بود مَمَنی؟ من دالم به جیجلم سلام می کنم...الانم موخوام به کبدم سلام کنم
_چییییییییییییییییییییییی؟

_هیشی مَمَنی جونم
_مَمَنی؟
_جونم؟
_منو بیستل دوست دالی یا بابایی لو؟
_معلومه بابایی

_

_چی داری میگی نی نی؟ :297: معلومه که دوست دارم دخترم
_نخیل.دالی دولوغ میگی

_بابایی جونم؟
_جونم دخترم؟
_این عسکمو.خوجگله؟
_ولی اینکه تو نیستی

_چلا منم فقط یه ذله آلایش کلدم....لیمل و پنکک زدم و رژ دورتی(صورتی) و خط چشم کشیدم و سایه زدم و رژگونه و خط لب و موهامم که بلوند کلدم....فقط دیدم نوموتونم دماغمو عمل کنم که با فتوشاپ درستش کردم