19-03-2020، 20:07
(19-03-2020، 20:05)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-03-2020، 19:59)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@پپرهام
همین پسره بود ؟؟که به شقایق گفته بود دوست دارم؟؟
بگید میخوام برم سر وقتش![]()
(19-03-2020، 20:05)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-03-2020، 20:02)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-03-2020، 19:57)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-03-2020، 19:56)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شقایق من وتو ام امریکا زندگی میکنیم![]()
![]()
برو پیام خوصوصی بهش بده بگو این مزخرفات چیه میگی![]()
اگه نمیری خودم برم
اعصابشو ندارم بیخی عشقم
پس خودم دست به کار شدم![]()
![]()
(19-03-2020، 20:01)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-03-2020، 19:59)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
الیااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااسسسسسسسسسسسسسسسسسس
کجاااااااااااااااااااااااااااااااییییییییییییییییییییییییییی
بیا منو نجات بدهههههههههههههههههه
بیا منووووووووووووو ببررررررررررررررررررررررررررر
الیاسمو میخواممممممممممممcry
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااا
2
فرانسس
الان حسودی میکنی به اینکه اون فرانسس؟
چی میگی مورتی
پسره حالا یه چیزی گفته
منم امریکا زندگی میکنم خوبه؟