02-07-2020، 2:00
(02-07-2020، 1:57)υɴĸɴowɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-07-2020، 1:53)HoPe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-07-2020، 1:48)υɴĸɴowɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-07-2020، 1:46)HoPe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-07-2020، 1:44)υɴĸɴowɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یکم دیگه ادامه بدی شاید به رحم اومدن بزنن اسیر شدیم (:
خسبيدن/= فک کنم بايد تو اسارت به سر ببريم حالا حالا ها|=
فکر نکنم ۲۰۰ رد بشه چی؟ ._.
(02-07-2020، 1:46)HoPe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-07-2020، 1:44)υɴĸɴowɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خسبيدن/= فک کنم بايد تو اسارت به سر ببريم حالا حالا ها|=
خداوکیلی مسلمون نیستی (:
الان نصفه شبه مشنگ ميزنم واضح تر بگو بيزحمت/=
میگم نکن خاطرات گودزیلاییمون زنده میشه
اها.باشه..>>
(02-07-2020، 1:52)υɴĸɴowɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-07-2020، 1:51)HoPe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-07-2020، 1:48)υɴĸɴowɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.رد ميشه بنظرم/= ما ميتوانيم؛)
فکر نکنم ۲۰۰ رد بشه چی؟ ._.
میگم نکن خاطرات گودزیلاییمون زنده میشه
اگه رد میشه که بریم بخسبیم پس :|
دلت مياد/= من تنها بمونم اينجا تو بری بخسبی/=
خ خودتم برو بخسب ._.
ما با امید و آرزو اومدیم اینجا بعد میگن نسخه نمیزنیم؟ (:
چطو میشه پس
حاجی سه صبه/=
من تا خورشيدو نبينم نميخسبم/=