امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خوراک بادمجان مجلسی

#1
موادلازم:
بادمجان دلمه ای=2 عدد بزرگ
گوجه فرنگی=3 عدد
پنیر پیتزا رنده شده = گرم
جعفری ساطوری شده= گرم
روغن زیتون = به میزان لازم
نمک و فلفل =به میزان لازم
طرزتهیه:
* در ابتدا بادمجان ها را شسته و بدون جدا کردن پوست و کلاهک مطابق تصویر برش میزنیم.
سینی فر را با کاغذ روغنی که کمی چرب شده می پوشانیم. (درصورت استفاده از ظرف پیرکس نیاز به کاغذ روغنی نیست و تنها چرب میکنیم و با همان ظرف هم سرو میکینیم)
* بین ورقه های بادمجان را کمی روغن زیتون ریخته و سپس گوجه ها را که حلقه حلقه کرده ایم می گذاریم و روی هر ورقه را پنیر پیتزا و جعفری ساطوری و نمک و فلفل میریزیم.
* سینی را در طبقه وسط فر با حرارت 175 درجه سانتی گراد به مدت 45 دقیقه می پزیم.
توجه:
1. غذا بدلبل داشتن پنیر پیتزا حتما بایستی بلافاصله بعد از پخت سرو شود تا دلچسبتر باشد.
2. در صورتی که بخواهید زمان پخت کوتاهتر شود میتوانید بادمجان را بعد از برش دادن به مدت 10 دقیقه در آب در حال جوش قرار داده تا نیم پز شود. در این صورت زمان پخت در فر به 25 دقیقه کاهش می یابد.
نوش جان

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.sarashpaz.ir/
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  راز خوشمزه و غلیظ بودن خوراک لوبیای کنسروی
  ترفند های روغن انداختن خورش کرفس مجلسی
  طرز تهیه کباب بادمجان با گوشت
  روشهایی برای رفع شوری کشک بادمجان
  کباب پز تابشی – آموزش طبخ کباب برگ مجلسی در خانه
  طرز تهیه ترشی نازخاتون مجلسی و خوشمزه!
  طرز تهیه یک غذای ۳۰ دقیقه‌ای ساده و خوشمزه با بادمجان
Rainbow طرز تهیه دسر مجلسی پاناکوتا رنگین
  طرز تهیه دسر مجلسی هانیسکو
  یتیمچه بادمجان

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان