امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه سس مارینارا

#1
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه سس مارینارا 1

مواد اولیه :

فلفل قرمز به مقدار لازم (اختیاری)




فلفل سیاه 3/4 قاشق چای خوری




نمک یک و نیم قاشق چای خوری




سیر 2 حبه (خرد شده)




روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری




گوجه فرنگی یک و نیم کیلوگرم







طرز تهیه:

برای کندن پوست گوجه ها، انتهای هر گوجه برشی شبیه X میزنیم و گوجه ها رو 15 تا 30 ثانیه تو قابلمه پر از آب جوش میریزیم. سپس گوجه ها رو از آب جوش بیرون میاریم و بلافاصله بمدت 30 ثانیه توی آب یخ میذاریم تا خنک بشن. حالا میتونیم پوست گوجه ها رو بکنیم و از قسمت برش خورده، توسط نوک چاقو، هسته ها رو خارج کنیم. سپس گوجه ها رو قطعه قطعه میکنیم.
سیر رو توی روغن میریزیم و روی حرارت شعله متوسط میذاریم تا ترد و داغ بشه اما دقت کنید نباید رنگش قهوه ای بشه. بعد گوجه، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز رو اضافه کرده و حرارت رو بیشتر میکنیم تا به جوش بیاد وقتی به جوش اومد مجددا حرارت رو کم میکنیم و میذاریم حدودا 15 دقیقه روی حرارت بمونه. سس ما آماده ست.
نوش جان

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه سس مارینارا 1
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان