امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کاپ کاستارد لیمو و توت فرنگی

#1
مناسب برای :

12 كاپ


زمان آماده سازی مواد :
30 دقیقه



زمان پخت :
10 - 15 دقیقه


مواد لازم :



خمیر یوفکا مستطیلی : 4 برگ

توت فرنگی : 12 عدد

پودر قند: 200 گرم

پوست ليمو : يك قاشق مرباخوري



آبليمو : 3/4 فنجان

تخم مرغ : 3 عدد

کره ذوب شده : 100 گرم


روش تهیه :


بنا به درخواست تعدادی از دوستان مجداد در این دستور آموزش تهیه کاپ ها را قرار داده ایم ، امیدوارم تا بهره کافی را ببرید .

1 خمیر یوفکا را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکا منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .

2 چهار ورق از خمیر را برداشته و آن را به نه قسمت تقسیم میکنیم .

کاپ کاستارد لیمو و توت فرنگی 1

3 تکه های خمیر را برداشته و سطح آن ها را کاملا به کره ذوب شده آغشته میکنیم .

کاپ کاستارد لیمو و توت فرنگی 1

4 قالب مافین را به خوبی چرب میکنیم .

کاپ کاستارد لیمو و توت فرنگی 1

5 درون هر قالب را با سه تکه خمیر به صورت ضربدری پر میکنیم .

کاپ کاستارد لیمو و توت فرنگی 1
6 قالب را درون فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار میدهیم ، تا سطح خمیر طلایی شود .

کاپ کاستارد لیمو و توت فرنگی 1

7 کاپ ها را از درون قالب جدا میکنیم .

کاپ کاستارد لیمو و توت فرنگی 1


8 طزر تهيه كرم ليمو :
ظرفي از آب را روي گاز قرار مي دهيم تا به جوش آيد . در كاسه اي كه در برابر حرارت مقاوم باشد ، آبليمو و شكر را خوب مخلوط كرده و سپس تخم مرغ و 50 گرم از كره و پوست ليمو را به آن اضافه مي كنيم . كاسه را روي ظرف آب قرار داده و مواد را به خوبي هم مي زنيم تا زماني كه غليظ شود بطوريكه به قاشق بچسبند .



کاپ کاستارد لیمو و توت فرنگی 1



9 روی کرم را با تکه های توت فرنگی پر میکنیم .



کاپ کاستارد لیمو و توت فرنگی 1



کاپ کاستارد لیمو و توت فرنگی 1
پاسخ
 سپاس شده توسط یاسی@_@
آگهی
#2
(23-08-2014، 9:51)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 
مناسب برای :

12 كاپ


زمان آماده سازی مواد :
30 دقیقه



زمان پخت :
10 - 15 دقیقه


مواد لازم :

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه کاپ کیک توت فرنگی
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .
قالب کاپ کیک را با کپسول گاغذی بپوشانید یا اسپری جدا کننده بزنید .
پودر کیک ، پودینگ ، ماست ، روغن ، آب ، تخم مرغ و وانیل را مخلوط کرده و حدود ۲ دقیقه با سرعت متوسط همزن بزنید .
توت فرنگی ها را با قاشق چوبی به آرامی با خمیر کیک مخلوط نمایید که له نشوند .
هر کدام از کپسولهای کاپ کیک را با حدود ۳ قاشق غذاخوری از خمیر کیک پر کنید .
کاپ کیک های توت فرنگی را به مدت ۱۸ – ۲۲ دقیقه در فر بگذارید تا بپزند و پف کنند .
وسط کاپ کیک ها ممکن است بعد ازبرداشتن از فر و سرد شدن کمی فرو رفتگی یا ترک داشته باشد که نیازی به نگرانی نیست چون قرار است رویشان را با کرم توت فرنگی خوشمزه ای بپوشانید .
بگذارید کاپ کیک ها کاملا خنک شوند سپس کرم رویشان را تهیه کنید .
برای تهیه کرم توت فرنگی
کره را با سرعت متوسط همزن حدود ۵ دقیقه بزنید .
پودر شکر را با کره مخلوط نموده و هم بزنید تا یکدست شود . وانیل و پوره توت فرنگی را اضافه نموده و هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند .
میزان اضافه کردن توت فرنگی به سلیقه ی خودتان بستگی دارد . فقط مراقب باشید که اضافه کردن بیشتر از ۵ قاشق پوره توت فرنگی باعث رقیق شدن کرمتان خواهد شد .
کرم را ۴ دقیقه دیگر هم بزنید تا کاملا فرم بگیرد سپس با یک قیف و ماسوره بزرگ ستاره ای روی کاپ کیک ها را تزئین نمایید .

خمیر یوفکا مستطیلی : 4 برگ

توت فرنگی : 12 عدد

پودر قند: 200 گرم

پوست ليمو : يك قاشق مرباخوري



آبليمو : 3/4 فنجان

تخم مرغ : 3 عدد

کره ذوب شده : 100 گرم


روش تهیه :


بنا به درخواست تعدادی از دوستان مجداد در این دستور آموزش تهیه کاپ ها را قرار داده ایم ، امیدوارم تا بهره کافی را ببرید .

1 خمیر یوفکا را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکا منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .

2 چهار ورق از خمیر را برداشته و آن را به نه قسمت تقسیم میکنیم .

کاپ کاستارد لیمو و توت فرنگی 1

3 تکه های خمیر را برداشته و سطح آن ها را کاملا به کره ذوب شده آغشته میکنیم .

کاپ کاستارد لیمو و توت فرنگی 1

4 قالب مافین را به خوبی چرب میکنیم .

کاپ کاستارد لیمو و توت فرنگی 1

5 درون هر قالب را با سه تکه خمیر به صورت ضربدری پر میکنیم .

کاپ کاستارد لیمو و توت فرنگی 1
6 قالب را درون فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار میدهیم ، تا سطح خمیر طلایی شود .

کاپ کاستارد لیمو و توت فرنگی 1

7 کاپ ها را از درون قالب جدا میکنیم .

کاپ کاستارد لیمو و توت فرنگی 1


8 طزر تهيه كرم ليمو :
ظرفي از آب را روي گاز قرار مي دهيم تا به جوش آيد . در كاسه اي كه در برابر حرارت مقاوم باشد ، آبليمو و شكر را خوب مخلوط كرده و سپس تخم مرغ و 50 گرم از كره و پوست ليمو را به آن اضافه مي كنيم . كاسه را روي ظرف آب قرار داده و مواد را به خوبي هم مي زنيم تا زماني كه غليظ شود بطوريكه به قاشق بچسبند .



کاپ کاستارد لیمو و توت فرنگی 1



9 روی کرم را با تکه های توت فرنگی پر میکنیم .



کاپ کاستارد لیمو و توت فرنگی 1



کاپ کاستارد لیمو و توت فرنگی 1
پاسخ
 سپاس شده توسط ⚡️Zahraw.M⚡️
#3
خوشمان امد ولی از اونجایی که کلا ادم تنبلی هستم با دیدن عکسا سیر شدم Big Grin
پاسخ


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  دستور پخت لواشک تمشک و توت فرنگی
Heart طرز تهیه “نان توت فرنگی” با طعم دوست داشتنی ^^
  طرز تهیه اسموتی گلابی و توت فرنگی
  طرز تهیه رولت شکلاتی همراه توت‌‌فرنگی
  تارت گوجه فرنگی را حتما امتحان کنید!
  آموزش تصویری: تهیه ولووان مرغ و تره فرنگی
  سوفله توت فرنگی
  راز درست کردن میگو پلو با نخود فرنگی
  طرز تهیه کیک توت فرنگی و لیموناد
  طرز تهیه پای توت فرنگی و ریواس

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان