امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پاک کردن وسرخ کردن ماهی

#1
چند روز پیش یه ماهی خوش رنگ از بازار خریدیم که همون لحظه توی ذهنم اومد می شه باهاش یه غذای قشنگ درست کرد و خواستم خودم پاکش کنم که از مراحلش براتون عکس بگذارم ،البته اون روز تولدم بود و برای شام کلی مهمون داشتم و وقت زیادی برای تزئین ناهار خانواده نداشتم.بیشتر این عکسا و توضیح رو گذاشتم که از ایدش استفاده کنید و با ماهی که در دسترس دارین بهترین طعم و شکل رو به دست بیارید.این ماهی توی بندرعباس به اسم هامور معروفه ،البته هامور های بزرگ رنگشون شبیه بقیه ماهی هاست این نوع کوچیکشه که کمی خاصه. گوشت ماهی هامور خیلی لذیذ و خوش طعمه حتما پیشنهاد می کنم امتحان کنید.
پاک کردن وسرخ کردن ماهی 1
اول پولکای ماهی رو می کنید از دم به سمت کله ماهی یه چاقوی کوچیک یا هر چاقویی که تو دستتون راحت حرکت می کنه روی پوست ماهی می کشید (دور برتون حسابی پولک می ریزه)باله های ماهی رو با قیچی آشپزی یا اگر می تونید با یه چاقوی تیز ببرید
پاک کردن وسرخ کردن ماهی 1
شکم ماهی رو باز کنید و همه جزئیتاشو خالی کنید.آبشوشای ماهی رو از توی کلش جدا کنید
پاک کردن وسرخ کردن ماهی 1
استخون وسطش رو از دو طرف با نوک قیچی از گوشت به این شکل برش بزنید و جدا کنید
پاک کردن وسرخ کردن ماهی 1
پاک کردن وسرخ کردن ماهی 1
پاک کردن وسرخ کردن ماهی 1
پاک کردن وسرخ کردن ماهی 1
ماهی رو کامل بشورید و روش کامل آبلیمو بریزید و نمک بپاشید تمام سطحش رو از دو طرف.
2 قاشق غذا خوری آرد+ 1 قاشق مربا خوری کاری+1 قاشق مربا خوری زردچوبه رو مخلوط کنید توی یه بشقاب پهن کنید و ماهی رو روش قرار بدین تا یه لایه کامل روشو بگیره
پاک کردن وسرخ کردن ماهی 1
برای اینکه رنگ این طرفش می خوام همین جوری بمونه روی این طرف فقط آرد بپاشید یک لایه نازک آرد .
پاک کردن وسرخ کردن ماهی 1

توی یه ماهی تابه که اندازه کل این ماهی باشه روغن رو داغ کنید(مقدار روغن باید جوری باشه که تمام کف ماهی تابه یه لایه نازک روغن باشه) و دو طرف ماهی رو سرخ کنید.
پاک کردن وسرخ کردن ماهی 1
نکته هاش :برای پاک کردن ماهی اولین مرحلش باید هدفتون مشخص کنید چون برای غذا های مختلف برش های خاص باید به ماهی بزنید.چند تا نکته که توی پاک کردن ماهی استفاده می شه :
1.ماهی هایی که برای کباب کردن یا توی فر گذاشتن می خواد استفاده بشه نباید پولکاش رو بکنید و فقط باله هاش رو باید کوتاه کنید .چون پوستش خشک می شه و بهش می چسبه زمان سرو کردن و اگر باله هاش از ریشه بکشید تو شکمیاش می ریزه بیرون و می سوزه و سیاه سیاه می شه روی ماهی
2.ماهی هایی که برای سرخ کردن یا قلیه استفاده می شه باید کاملا پولکاش رو بکنید و هیچ باله ای هم نداشته باشه حتی تا جایی که می تونید خار و استخون هاشو در بیارید بهتره.
3.ماهی های که برای قلیه استفاده می شه بیشتر به شکل مربع برش زده می شه ولی ماهی هایی که می خواید سرخ کنید باید ارتفاع کمی داشته باشه ترجیحا پهن باشه تا با یه بار جا به جایی همه سطحش تو روغن قرار بگیره .
پاسخ
 سپاس شده توسط یاسی@_@
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ازخاطرات فلشخورى تا چالش پیدا کردن دوستان قدیمے
  تیکه های باحال برای ضایع کردن دوستان(سری 2)
  تفاوت درس کردن تخم مرغ در دخترا و پسرا!!!!!!!!!!!!
  کپی سریال باری ماهی مرکب از برنامه ایرانی !
Shocked پیدا کردن شماره تلفن خود با ماشین حساب!
  فروردین ماهی که باشی …
  این موضوع رو بخاطر یکی از دوستان بهمن ماهی میزارم .عکس نوشته برای متولدین بهمن .
  اخیرا کشف کردن حرف فارسی مورد علاقه ی دخترای ایرانی (پ)و(خ)می باشد. . .
  متولد چه ماهی هستی ؟؟؟⇙{بدوووووووو بیا دوست عزیزز}⇘
  متولد چه ماهی هــــستی...؟!

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان