امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تارت بادنجان و سیر

#1
بنا به گزارش آکاایران : مواد لازم برای تارت:
  کره سرد 90 گرم
  آرد 130 گرم
  نمک و فلفل به میزان لازم
  آویشن یک قاشق چایخوری
  پودرسیر یک قاشق چایخوری
  آب سرد به میزان لازم (تا خمیر درست شود حدودا 5 قاشق سوپخوری)

مواد سیر و بادنجان:
  بادنجان 4 عدد
  پیاز سرخ شده 3 قاشق چایخوری
  سیر تازه 2 حبه
  نعناع خشک 1 قاشق چایخوری
  روغن مایع 5 قاشق سوپخوری
  کشک 3 قاشق سوپخوری

روش تهیه:
1. کره سرد، آرد، نمک و فلفل، آویشن و پودرسیر را درون غذاساز ریخته و کاملا مخلوط کنید تا به شکل خرده شن در بیاید. سپس آب سرد را اضافه کنید تا خمیر درست شود و به دست نچسبد. خمیر را درون یخچال یک ساعت استراحت دهید و سپس درون قالب های تارت کوچک باز کنید و حالت دهید.
2. خمیر را درون فر 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه بپزید. از قالب خارج نکنید تا کاملا خنک شود؛ بعد از خنک شدن از قالب خارج کنید و با مواد پرکننده پر کنید.
3. بادنجان ها را حلقه حلقه کنید و به آنها کمی نمک بزنید، کنار بگذارید تا بادنجان آب بیندازد؛ سپس به وسیله دستمال بادنجان ها را خشک کنید. 5 قاشق روغن درون سینی فر بریزید. بادنجان ها را به روغن آغشته کنید و درون فر قرار دهید تا در مدت 40 دقیقه با حرارت 160 درجه سانتی گراد طلایی رنگ شود.
4. در تابه ای سیر و نعنا را همراه یک قاشق روغن تفت دهید. سپس بادنجان ها را نیز اضافه کنید و روی آن را آب جوش بریزید و بگذارید تا بادنجان ها بپزند و مزه دار شوند.  وقتی آب آنها کاملا کشیده شد، کشک را اضافه کنید و مجددا 15 دقیقه آنها را  بپزید. در آخر پیاز سرخ شده را نیز اضافه کنید و مواد آماده شده را درون تارت ها بریزید و به دلخواه تزیین کنید.
5. به این نکته توجه کنید که آب به اندازه ای به بادنجان اضافه کنید که باعث شلی آن نشود و فقط بادنجان ها نرم شوند. در انتها روی حرارت مرتب هم بزنید تا حالت غلیظ و کشدار پیدا کند.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تارت بادنجان و سیر 1
پاسخ
 سپاس شده توسط sober ، # αпGεʟ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Tongue آموزش تهیه شیرینی تارت نارنگی!
  طرز تهیه تارت بادام ترد و خوشمزه
  طرز تهیه تارت خرما و زردآلو
  تارت گوجه فرنگی را حتما امتحان کنید!
  طرز تهیه تارت ژله بستنی
  تارت سیب آلمانی
  طرز تهیه تارت موس سفید با سس تمشک
  روی تارت‌ها و کیک‌ها این سس شکلاتی را بریزید
  تارت گوشت - طرز تهیه مینی تارت گوشت و سبزیجات
  تارت موز با سس کارامل

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان