امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پیراشکی سیب زمینی - طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی شکم پر

#1
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیراشکی سیب زمینی - طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی شکم پر 1
پیراشکی سیب زمینی

بنا به گزارش آکاایران : سیب زمینی 6 عدد  .  روغن 2 قاشق غذاخوری  .  آرد 4 لیوان  .  شکر 1 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری  .  مخمر فوری 1 قاشق چایخوری  .  آب گرم 1 و 1/2 لیوان
کره 3 قاشق غذاخوری  .  پیاز 1 عدد  .  روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری  .  نمک و فلفل مقدار لازم

طرز تهیه : سیب زمینی ها را پوست بکنید و خرد کنید و داخل قابلمه ای بریزید و آب اضافه کنید تا روی سیب زمینی ها پوشانده شود ، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا سیب زمینی ها بپزند سپس سیب زمینی ها را بکوبید تا نرم شوند.
کره و روغن زیتون را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز نرم و طلایی شود سپس مخلوط پیاز داغ و کره را با سیب زمینی مخلوط کنید و کنار بگذارید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیراشکی سیب زمینی - طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی شکم پر 1
برای تهیه خمیر مخمر خشک را داخل کاسه ای بریزید و آب گرم را اضافه کنید ، مخلوط کنید و 5 دقیقه کناری قرار دهید سپس روغن و مخلوط آرد ، نمک و شکر را اضافه کنید و با دست مخلوط نمایید تا خمیر نرمی بدست بیاید.

خمیر را داخل کاسه ای که چرب کرده اید بگذارید ، روی ظرف را با نایلون بپوشانید و 30 دقیقه در جای گرمی استراحت دهید سپس خمیر را کمی ورز دهید و 1 ساعت دیگر بگذارید استراحت کنید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیراشکی سیب زمینی - طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی شکم پر 1
روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید و به تکه های یکسان تقسیم کنید ، خمیرها را به نوبت کف دست تان گرد پهن کنید و مقداری از مایه سیب زمینی داخل خمیر بگذارید و خمیر را از وسط تا کنید ، لبه های خمیر با فشار دست به هم بچسبانید.

داخل قابلمه روغن بریزید و پس از اینکه داغ شد خمیرهای سیب زمینی را اضافه کنید و با حرارت متوسط سرخ کنید ، پس از اینکه یک طرف طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود ، پیراشکی ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی شان برود سپس همراه با سس دلخواه سرو کنید.

نکته ها : میتوانید داخل این پیراشکی از تکه های کالباس و پنیر پیتزا هم استفاده کنید ، دقت کنید که خمیر را با اضافه کردن آرد بیش از حد سنگین نکنید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیراشکی سیب زمینی - طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی شکم پر 1
پاسخ
 سپاس شده توسط sober ، ▲ℐяυηℐє ҡι∂ƨ▲ ، # αпGεʟ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان