امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پیش غذایی مناسب با قارچ .

#1
پیش غذایی مناسب با قارچ . 1

این سوپ که ماده اصلی آن قارچ محسوب می شود بسیار خوش طعم و لذیذ است و انتخاب مناسبی برای طرفداران سوپ می باشد . به عنوان میان وعده و پیش غذا انتخاب خوبی است
کنسومه قارچ در دسته سوپ ها قرار می گیرد می توان آن را به عنوان پیش غذا و یا وعده اصلی استفاده کرد. در این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش داده ایم.
مواد لازم کنسومه قارچ
سینه مرغ نگینی : 1 پیمانه
قارچ خردشده : 200 گرم
آرد : 2 الی 3 قاشق سوپ خوری
پنیر پیتزا : به میزان لازم
خامه : 1 پاکت
عصاره مرغ : دو عدد
تخم مرغ آبپز : یک عدد
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
آبلیمو : به میزان لازم
کره : 50 گرم
طرز تهیه کنسومه قارچ
1. قارچ را با کمی کره ، نمک و آبلیمو تفت میدهیم .
2. آب مرغ و مرغ نگینی شده را با ذرت روی حرارت گذاشته و سپس قارچ تفت داده شده و سفیده تخم مرغ رنده شده را به آن اضافه می کنیم .
3. خامه را با مقداری از آب کنسومه مخلوط کرده ، سپس نمک ، فلفل و آبلیمو را به آن اضافه میکنیم ، و بعد آهسته به مابقی مواد اضافه میکنیم .
4. آرد و کره را کمی تفت داده تا طعم خامی آن از بین برود ، سپس با مقداری از آب کنسومه حل کرده تا گلوله نشود و بعد به ظرف اضافه میکنیم و میگذاریم تا کنسومه به خوبی جا بیفند .
5. در نهایت کنسومه قارچ را در ظرف مورد نظر ریخته و پنیر پیتزا را روی آن میپاشیم .
نکات تکمیلی در مورد کنسومه قارچ
1 . میتوانید در صورت تمایل از سیب زمینی نیز استفاده نمایید .
2 . در مرحله چهارم آرد تفت داده شده باید بعد از 30 دقیقه به کنسومه اضافه شود .
3.کنسومه قارچ جزو سوپ میباشد.
4. زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
5. کنسومه قارچ را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
وب‌سایت نمناک:
پاسخ
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، fatim
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان