امتیاز موضوع:
  • 27 رأی - میانگین امتیازات: 3.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دوران کودکـی شما و مدیران فلشخور !

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوران کودکـی شما و مدیران فلشخور ! 5
2 سالگیمه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Medusa ، Sirvan10_a ، سهَ‌ند ، ßяɪcε ، Faust ، Волшебник
آگهی
http://dl.akskhor.ir/uploads1/IMG-۲۰۲۰۰۷۰۹-۲۳۳۳۲۲.jpg

چقد خوشمل بودمD:
پاسخ
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی ، Ɗєя_Mσηɗ ، ßяɪcε ، ρσєѕɪ ، *Aɴѕel* ، شـــقآیــق ، Sirvan10_a ، shghyegh ، Faust ، _ƇRAƵƳ_ ، Волшебник ، ρυяρℓє_ѕку ، _leιтo_ ، sober ، Emmɑ ، ѕααяeη ، DarkLight
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Image-159-.jpg
9 سالگی:ngh:
ب قل ی بنده خدایی کوچیک بودم خوشگلتر بودم/:
هرچی بزرگتر شدم زشتتر شدم/:
اخ/:
(((:

•ناشناس•
پاسخ
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، *Aɴѕel* ، ßяɪcε ، ρσєѕɪ ، Sirvan10_a ، red_Queen ، لــــــــــⓘلی ، Ɗєя_Mσηɗ ، _ƇRAƵƳ_ ، shghyegh ، Faust ، Волшебник ، ρυяρℓє_ѕку ، sober ، من یه دخترمم ، _sehun_ ، Emmɑ ، ѕααяeη
..................
Everything is Temporary(:
پاسخ
 سپاس شده توسط Sirvan10_a ، shghyegh ، Faust ، _ƇRAƵƳ_ ، Волшебник ، sober ، Prometheus ، Sirvan10_a ، ßяɪcε ، شـــقآیــق
چرا اینقد من جیگر بودم؟
دوسالگیمه(=
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
پاسخ
 سپاس شده توسط sober ، Medusa ، *Aɴѕel* ، shghyegh ، لــــــــــⓘلی ، ρσєѕɪ ، _ƇRAƵƳ_ ، Faust ، Волшебник ، ρυяρℓє_ѕку ، فرنودِ بن گیومرث ، _leιтo_ ، Emmɑ ، ѕααяeη ، DarkLight ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، شـــقآیــق ، _ƇRAƵƳ_
! ((: нσω دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ѕσση ωιƖƖ ιт вє Ɩαтє
پاسخ
 سپاس شده توسط ßяɪcε ، *Aɴѕel* ، لــــــــــⓘلی ، sober ، _sehun_ ، Ɗєя_Mσηɗ ، Faust ، Medusa ، Волшебник ، ρυяρℓє_ѕку ، فرنودِ بن گیومرث ، Âɴɢ℮ℓ Evιℓ ، Emmɑ ، _ƇRAƵƳ_ ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، Ɗєя_Mσηɗ
زشت خودتونید<=
<<<<<<<<=
پاسخ
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ρσєѕɪ ، _sehun_ ، Faust ، لــــــــــⓘلی ، Medusa ، *VENUS* ، Волшебник ، فرنودِ بن گیومرث ، sober ، Emmɑ ، ѕααяeη ، ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ ، Âɴɢ℮ℓ Evιℓ ، ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ ، *Aɴѕel* ، لــــــــــⓘلی
هر ان کس که گفت زشت خداوند آینه اش را به سمتش بگیرد تا به خود برگردد
پاسخ
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Medusa ، Волшебник ، ρυяρℓє_ѕку ، _sehun_ ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، Ɗєя_Mσηɗ ، ρσєѕɪ ، ραтяιcια ، فرنودِ بن گیومرث ، _leιтo_ ، BIG-DARK ، sober ، Emmɑ ، ѕααяeη ، ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ ، Setayesh.s ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، شـــقآیــق ، Волшебник
فوضولی موقوف
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

پاسخ
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، _ƇRAƵƳ_ ، _sehun_ ، *VENUS* ، *Aɴѕel* ، _sehun_
Its too late
پاسخ
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، ρσєѕɪ ، Волшебник ، ßяɪcε ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، ρυяρℓє_ѕку ، لــــــــــⓘلی ، _ƇRAƵƳ_ ، ƁяιƖƖιαηт

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  یه چیزی به یکی از اعضای فلشخور بگو به صورت ناشناس(نسخه2)
  ·٠•●♥ تاپیک مرجع مناسبات فلشخور ♥●•٠·
Book روز نویس و خاطره نویسی روزانه فلشخور
  اگه قرار باشه یکی از کاربرای فلشخور رو از نزدیک ببینی ...
  " مروری بر دفترچه خاطرات فلشخور "
  شاید یادت نیاد ولی یه زمانی تو فلشخور...
  ○●○ امــوال شخصـی فلشخور○●○
  فلشخور جاییه که...
  نظر سنجی کاربران فلشخور ( دوره ای )
Rainbow ¶¶بیاید بگید تو دوران مدرسه چه لقبی داشتید¶¶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان