امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه کاسترول ژامبون یک فست فود ساده و خوشمزه

#1
طرز تهیه کاسترول ژامبون یک فست فود ساده و خوشمزه 1
کاسترول ژامبون غذایی است که براحتی آماده می‌شود و تا انتهای پخت و تزئینش برای سرو حدوداً یک تا یک ساعت و ربع زمان می‌برد. این غذا یک وعده غذایی بسیار لذیذ است که بخصوص در فصل زمستان بیشتر می‌چسبد.


مواد لازم برای تهیه کاسترول ژامبون :

سیب زمینی نگینی خرد شده :۲ پیمانه ۱۵۰ کالری

کرفس خرد شده: ۲ ساقه ۳۰ کالری

هویج بزرگ حلقه یاخرد شده :۱ عدد ۳۰ کالری

آب :۳ پیمانه ۰ کالری

کره :۳ قاشق غذاخوری+۱/۴ پیمانه ۳۰۰ کالری

ژامبون خرد شده: ۲ پیمانه ۶۰۰ کالری

فلفل دلمه‌ای سبز خرد شده :۲ قاشق غذاخوری ۵ کالری

پیاز ریز شده :۲ قاشق چایخوری ۲ کالری

آرد :۳ قاشق غذاخوری ۴۰ کالری

شیر :۱ پیمانه ۱۱۰ کالری

نمک: ۱/۸ قاشق چایخوری ۰ کالری

فلفل سیاه :۱/۸ قاشق چایخوری ۰ کالری

پنیر چدار خرد شده :۱ پیمانه ۴۵۵ کالری

خرده نان خشک: ۱/۲ پیمانه ۱۷۵ کالری

مجموع کالری: ۱۸۹۷


طرز تهیه کاسترول ژامبون :

1 - برای تهیه کاسترول ژامبون، ابتدا فر را روی دمای ۳۵۰ فار‌‌نهایت (۱۷۵ سانتیگراد) تنظیم کنید.

2 - سیب زمینی، کرفس و هویج را در یک قابلمه بزرگ بریزید و بر روی آن آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.

3 - حرارت را تا حد متوسط کم کنید، کمی که بجوش آمد، (حدود ۲۰ دقیقه) مواد را از آب خارج کنید و به ظرف مخصوص فر منتقل کنید.

4 - سه قاشق غذاخوری کره را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط بریزید تا آب شود.

5 - ژامبون، فلفل سبز و پیاز را اضافه کنید و روی حرارت کمی تفت دهید تا زمانی که سبزیجات نرم شوند (حدود ۵ دقیقه).

6 - مخلوط ژامبون را با سیب زمینی، کره و هویج مخلوط نمایید.

7 - باقیمانده کره (۱/۴ پیمانه) را در یک تابه بریزید و آرد را در کره آب شده به آرامی ریخته و هم بزنید تا صاف شود (حدود ۳ دقیقه).

8 - به تدریج شیر را اضافه کنید و با نمک و فلفل سیاه مخلوط نموده، خوب هم بزنید. مدام این مخلوط را هم بزنید تا به جوش آید و کمی غلیظ شود (حدود ۲ دقیقه).

9 - پنیر چدار را هم اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود.

10 - مخلوط پنیر را بر روی مواد بریزید و روی آن، خرده نان بپاشید.

11 - ظرف را در فر قرار دهید (۲۵ تا ۳۰ دقیقه).

12 - کاسترول ژامبون را از فر خارج نموده و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه قبل از سرو، اجازه دهید کمی سرد شود.
پاسخ
 سپاس شده توسط ❤ ویدیا ❤ ، دختری از جنس بارون ، **Maria**
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان