امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تاثیر حبوبات در پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی و فشار خون بالا!

#1
Thumbs Up 
تاثیر حبوبات در پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی و فشار خون بالا! 1


مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: کنترل وزن با رعایت رژیم غذایی صحیح و اصلاح الگوی غذایی در کنار کاهش مصرف روزانه قند، نمک و چربی، مصرف بیشتر میوه و سبزیجات و همچنین حبوبات می‌تواند از ابتلا به فشار خون بالا پیشگیری کند.
به گزارش ایسنا، دکتر زهرا عبداللهی اظهار داشت: حبوبات علاوه بر اینکه منبع بسیار خوب پروتئین ارزان و ریزمغذی ها محسوب می شوند، حاوی مقدار زیادی فیبر هستند که در پیشگیری از بیماری های غیر واگیر به ویژه بیماری های قلبی و عروقی و فشارخون بالا، نقش دارند.

وی ضمن اشاره به نقش مصرف نان و غلات سبوس دار در پیشگیری از ابتلا به پرفشاری خون، تصریح کرد: از نظر تغذیه ای، مصرف نان هایی که سبوس بیشتری دارند و سفید نیستند و همچنین استفاده از سایر غلات سبوس‌دار مانند برنج قهوه ای و ماکارونی غنی شده با فیبر که با آرد سبوس دار، تهیه شده اند، توصیه می شود زیرا فیبر غذایی خطر ابتلا به فشار خون بالا و بیماری های قلبی و عروقی، دیابت و همچنین سرطان ها را کاهش می دهند.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت افزود: مردم در زمان خرید محصولات غذایی به نشانگرهای رنگی یا برچسب تغذیه ای که پشت بسته بندی محصولات غذایی مختلف، درج شده توجه کنند. این نشانگر با سه رنگ سبز، نارنجی و قرمز بیانگر میزان نمک، چربی و اسیدچرب ترانس هستند و افرادی که دارای بیماری هایی مانند فشار خون هستند حتما توجه کنند که از محصولاتی استفاده کنند که دارای نشانگر سبز است.

بنابر اعلام وبدا، عبداللهی با بیان اینکه مهمترین منبع دریافت نمک، در خانه به غذا اضافه می شود، گفت: بیش از ۵۰ درصد نمک دریافتی بدن، نمکی است که هنگام طبخ به غذا اضافه می شود و یا به عنوان یک عادت نادرست غذایی از نمکدان در سفره استفاده می شود. البته نان یکی دیگر از منابع مهم دریافت نمک است و مردم به طور متوسط روزانه ۳۰۰ گرم نان مصرف می کنند و غذای اصلی مردم است،   براساس مصوبه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، میزان نمک در نان باید کمتر از یک درصد باشد و مردم نیز از نانوایی هایی نان تهیه کنند که نان کم نمک‌تری تولید و عرضه می کنند.

وی اضافه کرد: محصولات غذایی آماده در بازار مانند کنسروها و سس‌ها حاوی مقادیر زیادی نمک و به عبارت بهتر، سدیم هستند و یکی از اقدامات وزارت بهداشت با کمک سازمان ملی استاندارد و صنایع غذایی، بازنگری میزان نمک در محصولات غذایی است و بر اساس استانداردهای جدید، میزان نمک در انواع محصولات غذایی  از جمله کنسروها، سس‌ها و پنیر، فراورده های غلات حجیم شده و چیپس‌ها  باید اصلاح شود و مردم محصولاتی را در اولویت خرید خود قرار دهند که روی آنها، عبارت "کم نمک" درج شده باشد.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  عوامل تاثیر گذار بر عود هموروئید یا بواسیر
  راههای پیشگیری از ابتلا به هموروئید
  هولتر مانیتورینگ فشار خون چیست و چه کاربردی دارد؟
  علائم بیماری پارکینسون در سالمندان
  علت بیماری شقاق در زنان چیست + علائم و درمان شقاق بارداری
  تاثیر جنسیت جنین بر سلامت مادر و کودک
  فیستول چیست؛ علائم، علت، عوارض و تشخیص بیماری فیستول مقعد
  فلسفه ی طب سوزنی و درمان بیماری ها با آن
  خونریزی مقعد چه ارتباطی با بیماری بواسیر دارد؟
  درمان هموروئید خارجی ( ترومبوزه ) و پیشگیری از ابتلا به بواسیر خارجی

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان