امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بایدها و نبایدهای غذایی در مبتلایان به هپاتیت "سی"

#1
Star 
بایدها و نبایدهای غذایی در مبتلایان به هپاتیت "سی" 1


یک فوق‌تخصص گوارش و کبد، رژیم غذایی که بیماران مبتلا به هپاتیت سی باید رعایت کنند را ‌تشریح کرد.
دکتر سیدموید علویان در گفت‌وگو با ایسنا، درباره رژیم غذایی که بیماران مبتلا به هپاتیت سی باید رعایت کنند، گفت: درباره  نوع رژیم غذایی و آنچه که بیماران مبتلا به هپاتیت «سی» باید در تغذیه خود رعایت کنند، عقاید مختلفی وجود دارد، اما مهم این است که ابتدا شدت بیماری کبدی را تعیین کرده و در عین حال از رژیم‌های سخت نیز دوری کنند.
 وی افزود: باید توجه کرد که کبد نقش مهمی در سوخت و ساز بدن دارد و در صورت تخریب آن، کالری کافی به بدن نمی‌رسد. از طرفی با تخریب کبد، دیگر امکان دفع سموم اضافی حاصل از سوخت و ساز مواد نیز ممکن نخواهد بود.
علویان ادامه داد: بر این اساس در صورت شدید بودن بیماری کبدی، بیماران باید از مصرف زیاد مواد گوشتی به ویژه گوشت قرمز خودداری کرده و به جای آن از گوشت سفید مانند ماهی، مرغ و پروتئین‌های گیاهی استفاده کنند.
علویان با بیان اینکه مصرف سبزیجات و میوه‌های تازه که سرشار از مواد آنتی اکسیدان هستند برای بیماران مبتلا به هپاتیت سی بسیار مفید است، گفت: بیماران مبتلا به هپاتیت سی باید از مصرف غذاهای دودی که دارای نیترات‌ها هستند نیز خودداری کنند.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  برای درمان شقاق چه بخوریم؟ معرفی بهترین رژیم غذایی
  هشت ماده غذایی که با کمبود خواب مبارزه خواهند کرد
  10 مواد غذایی مضر که پوست را زشت و پیر می کند
  واکنش متقاطع میان مواد حساسیت زای غذایی و تنفسی
  آنچه هوس غذایی شما درباره سلامتی شما می گوید
  رژیم غذایی سالم و مناسب
  فواید مهم کاروتنوئیدها و مواد غذایی حاوی این ماده
  10 ماده غذایی برای تقویت سیستم ایمنی بدن
  با کم کالری ترین مواد غذایی کاهش وزن دهید
  زردچوبه را با چه مواد غذایی ترکیب کنیم تا خاصیت بیشتری داشته باشد؟

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان