امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نکاتی برای خوشمزه و خوش طعم‌تر شدن خورش‌ها

#1
نکاتی برای خوشمزه و خوش طعم‌تر شدن خورش‌ها 1




اگر آبلیمو در خورش جوش بخورد، زیبایی رنگ خورش را می‌گیرد. بهترین زمان اضافه کردن آبلیمو وقتی است که تازه زیر آن را خاموش کرده‌‏اید.

رب گوجه فرنگی را در روغن سرخ کنید و زمانی که خورش جا افتاد به آن اضافه کنید؛ این کارخورش راخوش رنگ می‌‏کند.

اگرخورش شور شد، یک سیب زمینی را به دو نیم کرده در آن بیاندازید تا کمی بجوشد و شوری را بگیرد.

اگرخورش شما بیش ازحد چرب شد، چند قطعه یخ راداخل پاکت فریزری بریزید، آن‌‏را محکم ببندید ودرغذا بیاندازید؛ چربی‌‏ها به دور پاکت جمع می‌‏شوند و می‌‏توانید آن‌‏ها رابردارید.

برای اینکه خورش قیمه خوش طعم شود، لپه را ابتدا خیس کنید سپس همراه گوشت تفت دهید.

برای خوشمزه‌‏تر شدن خورش فسنجان از آب سرد استفاده کنید و آن‌‏را کم کم به گردو اضافه کنید تا گردو‌ها روغن بیشتری پس بدهند.

خورش قورمه سبزی به زمان بیشتر و دمای خیلی کم نیاز دارد تا کاملا جا بیافتد. برای بهتر شدن مزه آن از آب قلم گوساله استفاده کنید.

نحوه سرخ کردن بادمجان رژیمی
راهی برای سرخ کردن بادمچان با فقط یکی دو قاشق روغن. ابتدا قابلمه‌ای را جوش آورده وکمی روغن و نمک داخل ان بریزید درست مانند طبخ ماکارونی. سپس بامجان‌ها را داخل اب جوش بریزید و بعد از پنج دقیقه آبکش نمایید. سپس بادمجان‌ها را سرخ کنید. نتیجه عالی است فقط یک قاشق روغن نیاز هست.

پاسخ
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב ، موناجون خوشگل
آگهی
#2
خیلی ممنون نکات کاملا ریز وپیچیده بود
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
The truth of love is living in heaven with you
پاسخ
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  “غذای بدون برنج” (15 پیشنهاد عالی و خوشمزه )
  فرمول مخفی ادویه ماهی های خوشمزه رستورانی
  راز خوشمزه و غلیظ بودن خوراک لوبیای کنسروی
  ماکارونی خوشمزه با سس بشامل عربی
  ترفند های روغن انداختن خورش کرفس مجلسی
  اسرار شیرینی پزی,نکاتی در مورد تمپر و آب کردن کردن شکلات
  طرز تهیه سالاد آمریکایی خوشمزه:
  تالار عکس های خوشمزه
  راز و رمز تهیه خوشمزه ترین ترشی
  7 پیتزای خوشمزه و محبوب در ایران - فر پیتزا ریلی

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان