امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

|طرز تهیه کیک بسبوسه|

#1
|طرز تهیه کیک بسبوسه| 1

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک بسبوسه را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

۱ پیمانه آرد
۱ پیمانه آرد سمولینا
۳ عددتخم مرغ
۱ ق م بکینگ پودر
۱/۲ ق م وانیل
۱/۴ ق م نمک
نصف پیمانه روغن
۱/۲ پیمانه شیر ولرم یا ماست
زعفران دلخواه
۱ پیمانه آب
۱/۲ پیمانه شکر
۱ عددآب لیمو ترش تازه
۳ قاشق غ عسل

طرز تهیه:

ابتدا شربت درست میکنیم. شکر و آب را داخل قابلمه میریزیم. همین که به جوش اومد آبلیموی تازه و زعفرونشو اضافه می‌کنیم.
میگذاریم تا جوش بخورد و در آخر عسل را می‌ریزیم. یه جوش که زد از روی حرارت بر می‌داریم و میگذاریم تا خنک بشه.
اول تخم مرغ‌ها را با همزن یکم می‌زنیم و وانیل را بهش اضافه می‌کنیم و حسابی می‌زنیم. بعد ماست یا شیر ولرم را با زعفران مخلوط کرده تا کمی رنگش باز شود و به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و یکم با همزن می‌زنیم. حالا روغنش را می‌ریزیم و باز با همزن در حد چند ثانیه می‌زنیم. سپس آرد و بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و داخل مایه کیک الک می‌کنیم. بلافاصله آرد سمولینا را به مواد افزوده و با لیسک به آرامی مخلوط می‌کنیم.

بعد داخل قالب به ابعاد ۲۰ در ۲۰ که قبلا چرب و آردپاشی کرده ایم می‌ریزیم و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ الی ۵۰ دقیقه میگذاریم بپزد، تا جایی که روی کیک طلایی شود. بعد از فر خارج نموده و کمی که از حرارت افتاد بُرش می‌زنیم و سپس شربت خنک شده را روی کیک می‌ریزیم.

پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان