امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

زندگینامه وبیوگرافی لویی پاستور

#1
Star 
......... ﺷﻬﺮﺕ ﻭﯼ ﻣﺪﯾﻮﻥ ﺷﻨﺎﺧﺖ ﻧﻘﺶ ﺑﺎﮐﺘﺮﯾﻬﺎ ﺩﺭ ﺑﺮﻭﺯ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﻭ ﮐﺸﻒ ﻭﺍﮐﺴﻦ ﺿﺪ ﻫﺎﺭﯼ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ
ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﻋﻤﻞ ﭘﺎﺳﺘﻮﺭﯾﺰﻩ ﮐﺮﺩﻥ ﮐﻪ ﻣﺎﺧﻮﺫ ﺍﺯ ﻧﺎﻡ ﺍﻭﺳﺖ 
ﺍﺯ ﺍﺑﺪﺍﻋﺎﺕ ﺍﯾﻦ ﺩﺍﻧﺸﻤﻨﺪ ﻧﺎﻣﺪﺍﺭ ﺍﺳﺖ
ﭘﺎﺳﺘﻮﺭ ﻧﺨﺴﺘﯿﻦ ﮐﺴﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﭘﯽ ﺑﻪ ﻭﺍﮔﯿﺮﺩﺍﺭ ﺑﻮﺩﻥ ﺳﯿﺎﻩ ﺯﺧﻢ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪﺍﻥ ﺑﺮﺩ

ﺯﺍﺩﮔﺎﻩ ﻟﻮﯾﯽ ﭘﺎﺳﺘﻮﺭ

ﻟﻮﯾﯽ ﭘﺎﺳﺘﻮﺭ ﺩﺭ ﺗﺎﺭﯾﺦ ۲۷ ﺩﺳﺎﻣﺒﺮ ۱۸۲۲ ﻣﯿﻼ‌ﺩﯼ ﺩﺭ ﺷﺎﺗﻮ ﻭﯾﻠﻪ ﻧﻮﻭﻟﺘﺎﻥ ﺍﺯ ﺍﯾﺎﻟﺖ ﮊﻭﺭﺍ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﺪ
ﺑﺮﺟﺴﺘﻪ ﺗﺮﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﺍﯾﻦ ﺩﺍﻧﺸﻤﻨﺪ ﺷﯿﻤﯽ ﻭ ﻓﯿﺰﯾﮏ ﮐﺸﻒ ﺩﺍﺭﻭﯾﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﻣﺮﺽ ﻭﺣﺸﺖ ﺁﻭﺭ ﻫﺎﺭﯼ ﺍﺳﺖ 
ﭘﺲ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺩﯾﮕﺮ ﮐﺴﯽ ﺍﺯ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﻭ ﺷﻨﯿﺪﻥ ﺳﮓ ﻫﺎﺭ ﺩﭼﺎﺭ ﻭﺣﺸﺖ ﻧﺸﺪ
ﻟﻮﯾﯽ ﭘﺎﺳﺘﻮﺭ ﺑﻪ ﺳﺎﻝ ۱۸۲۲ ﻣﺘﻮﻟﺪ ﺷﺪ

ﭘﺪﺭﺵ ﺭﻧﮕﺮﺯ ﺑﻮﺩ ﺩﺭ ﺩﺍﻧﺸﺴﺮﺍﯼ ﻋﺎﻟﯽ ﭘﺎﺭﯾﺲ ﺗﺤﺼﯿﻼ‌ﺕ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﺭﺳﺎﻧﯿﺪ
ﺍﻭ ﺩﺭ ﺩﻭﺭﺍﻥ ﺗﺪﺭﯾﺲ ﻓﯿﺰﯾﮏ ﺩﺭ ﺩﯾﮋﻭﻥ ﻭ ﺁﻣﻮﺯﺵ ﺷﯿﻤﯽ ﺩﺭ ﺍﺳﺘﺮﺍﻧﺒﻮﺭﮒ
ﻫﻤﻪ ﻫﻤﮑﺎﺭﺍﻧﺶ ﺩﺭ ﺍﻧﺪﯾﺸﻪ ﮐﺸﻒ ﺁﻓﺖ ﺁﺑﺠﻮ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﻭ ﭘﯿﻮﺳﺘﻪ ﺫﻫﻨﺸﺎﻥ ﻣﺸﻐﻮﻝ ﺁﻥ ﺑﻮﺩ
ﭘﺎﺳﺘﻮﺭ ﺍﺯ ﮐﻮﺷﺶ ﺑﯽ ﻓﺮﺟﺎﻡ ﻫﻤﮑﺎﺭﺍﻧﺶ ﻧﻮﻣﯿﺪ ﻧﺸﺪ
ﻭ ﺳﺮﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﮐﻪ ﺫﺭﺍﺕ ﺯﻧﺪﻩ ﺍﯼ ﻋﺎﻣﻞ ﺣﻘﯿﻘﯽ ﺍﯾﻦ ﺗﺤﻮﻼ‌ﺕ ﻫﺴﺘﻨﺪ

ﮐﺘﺎﺏ ﻣﻌﺮﻭﻑ ﻟﻮﯾﯽ ﭘﺎﺳﺘﻮﺭ

ﺍﻭ ﺑﻪ ﺳﺎﻝ ۱۸۷۲ ﮐﺘﺎﺏ ﻣﻌﺮﻭﻓﺶ ﺭﺍ ﺩﺭﺑﺎﺭﻫﯽ ﺗﺨﻤﯿﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻭ ﺍﺯ ﺁﻥ ﭘﺲ ﺳﺎﺯﻧﺪﮔﺎﻥ ﺁﺑﺠﻮ ﺩﺳﺘﻮﺭ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺑﻪ ﮐﺎﺭ ﺑﺴﺘﻨﺪ
ﺩﺭ ۱۸۶۵ ﮐﺮﻡ ﺍﺑﺮﯾﺸﻢ ﺩﺭ ﻓﺮﺍﻧﺴﻪ ﺩﭼﺎﺭ ﻣﺮﺽ ﻣﯽ ﺷﺪ ﻭ ﺍﺯ ﻣﯿﺎﻥ ﻣﯽ ﺭﻓﺖ ﻭ ﺻﻨﻌﺖ ﺍﺑﺮﯾﺸﻢ ﺳﺎﺯﯼ ﺯﯾﺎﻥ ﻣﯽ ﺩﯾﺪ
ﭘﺎﺳﺘﻮﺭ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺩﻭﻣﺎ ﺑﺮ ﺍﯾﻦ ﻣﻬﻢ ﻫﻤﺖ ﮔﻤﺎﺷﺖ
ﺁﻧﺎﻥ ﭘﺲ ﺍﺯ ﻣﺪﺗﯽ ﺩﺭﯾﺎﻓﺘﻨﺪ ﮐﻪ ﯾﮏ ﻧﻮﻉ ﺑﺎﺳﯿﻞ ﻣﻮﺫﯼ ﻣﻮﺟﺐ ﺁﻧﻬﻤﻪ ﺁﻓﺖ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺭﺍﻩ ﮐﺸﺘﻨﺶ ﺁﺳﺎﻥ ﮔﺮﺩﯾﺪ
ﮐﺸﺖ ﻣﯿﮑﺮﻭﺏ ﻫﺎ ﺍﺯ ﺍﺑﺪﺍﻋﺎﺕ ﺍﻭﺳﺖ
ﻫﻔﺘﺎﯼ ﻣﯿﮑﺮﻭﺏ ﺭﺍ ﻣﯽ ﮐﺎﺷﺖ ﺑﻌﺪ ﺑﻪ ﺍﺣﺸﺎﻡ ﺗﺰﺭﯾﻖ ﻣﯽ ﮐﺮﺩ
ﻭ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﺟﺎﻥ ﻫﺰﺍﺭﺍﻥ ﮔﺎﻭ ﻭ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﺭﺍ ﻧﺠﺎﺕ ﻣﯽ ﺩﺍﺩ

ﺍﯾﻦ ﺷﯿﻮﻩ ﺭﺍ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﻣﺮﻍ ﺑﻪ ﮐﺎﺭ ﺑﺴﺖ ﺳﻮﺩﻣﻨﺪ ﺍﻓﺘﺎﺩ
ﭘﺎﺳﺘﻮﺭ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﻫﺎﺭﯼ ﺑﺎ ﺣﻮﺻﻠﻪ ﻗﺎﺑﻞ ﺗﻤﺠﯿﺪﯼ ﺩﻝ ﺑﻪ ﮐﺎﺭ ﺑﺴﺖ ﻭ ﺁﺯﻣﺎﯾﺶ ﻫﺎﯼ ﻓﺮﺍﻭﺍﻧﯽ ﺭﻭﯼ ﺳﮓ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩ
ﻭ ﺩﻟﯿﺮﺍﻧﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﻧﺨﺴﺘﯿﻦ ﺑﺎﺭ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﺗﺤﻘﯿﻖ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺮ ﺭﻭﯼ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺁﺯﻣﻮﺩ ۱۸۸۵
ﺑﺪﻭﻥ ﺷﮏ ﻧﺎﻡ ﻟﻮﯾﯽ ﭘﺎﺳﺘﻮﺭ ﻭ ﺍﻟﮑﺴﺎﻧﺪﺭ ﻓﻠﻤﯿﻨﮓ ﺑﺨﺎﻃﺮ ﮐﺸﻔﯿﺎﺕ ﻣﻬﻤﺸﺎﻥ ﺩﺭ ﺟﻬﺎﻥ ﻣﺎﻧﺪﮔﺎﺭ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺑﻮﺩ
ﺳﻪ ﺳﺎﻝ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﻧﺴﺘﯿﺘﻮ ﭘﺎﺳﺘﻮﺭ ﺩﺭ ﭘﺎﺭﯾﺲ ﺑﻨﯿﺎﻥ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﺷﺪ
ﻭ ﺳﭙﺲ ﺍﺯ ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﻧﻤﻮﻧﻪ ﻫﺎﯼ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺩﺭ ﺩﻧﯿﺎ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮔﺮﺩﯾﺪ
ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺳﺴﺎﺕ ﺗﺎ ﮐﻨﻮﻥ ﺟﺎﻥ ﻣﯿﻠﯿﻮﻥ ﻫﺎ ﺗﻦ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻣﺮﮒ ﻧﺠﺎﺕ ﺩﺍﺩﻩ ﺍﻧﺪ ﻭ ﺗﺎ ﺟﻬﺎﻥ ﺑﺎﻗﯽ ﺍﺳﺖ ﺍﯾﻦ ﮐﻮﺷﺶ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﺮﻗﺮﺍﺭ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﻣﺎﻧﺪ
ﭘﺎﺳﺘﻮﺭ ﻣﺮﺩﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺑﻮﺩ ﻏﺮﺿﯽ ﺟﺰ ﺧﺪﻣﺖ ﺑﻪ ﺩﺍﻧﺶ ﻭ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﻧﺪﺍﺷﺖ ﺍﺯ ﺍﻏﺮﺍﺽ ﺩﻧﯿﻮﯼ ﻣﻨﺰﻩ ﺑﻮﺩ ﻣﺮﮒ ﺍﯾﻦ ﺩﺍﻧﺸﻤﻨﺪ ﺧﯿﺮ ﺧﻮﺍﻩ ﺑﻪ ﺳﺎﻝ ۱۸۹۵ ﺩﺭ ﺣﻮﺍﻟﯽ ﭘﺎﺭﯾﺲ ﺍﺗﻔﺎﻕ ﺍﻓﺘﺎﺩ

ﺗﻮﻟﺪ ﻭ ﺗﺤﺼﯿﻞ ﻟﻮﯾﯽ ﭘﺎﺳﺘﻮﺭ

ﻟﻮﯾﯽ ﭘﺎﺳﺘﻮﺭ ﺩﺭ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﯾﮏ ﮔﺮﻭﻫﺒﺎﻥ ﻣﺴﺘﻌﻔﯽ ﺍﺭﺗﺶ ﺷﮑﺴﺖ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﻧﺎﭘﻠﺌﻮﻥ ﺑﻨﺎﻡ ﮊﺍﻥ ﮊﻭﺯﻑ ﭘﺎﺳﺘﻮﺭ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎ ﺁﻣﺪ
ﺟﺪ ﺍﻭ ﺑﻪ ﺷﻐﻞ ﺩﺑﺎﻏﯽ ﻣﺸﻐﻮﻝ ﺑﻮﺩ 
ﻟﻮﺋﯽ ﭘﺲ ﺍﺯ ﮔﺬﺭﺍﻧﺪﻥ ﺩﻭ ﺳﺎﻝ ﺗﺤﺼﯿﻞ ﺩﺭ ﺩﻭﺭﻩ ﺩﺑﺴﺘﺎﻥ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﺷﺎﮔﺮﺩ ﺭﻭﺯﺍﻧﻪ ﻭﺍﺭﺩ ﮐﻮﻟﮋﺁﺭﺑﻮﺍ ﺷﺪ

ﺍﻭ ﺩﺍﻧﺶ ﺁﻣﻮﺯﯼ ﻣﺘﻮﺳﻂ ﺧﻮﺏ ﺑﺎ ﺍﺳﺘﻌﺪﺍﺩﯼ ﭼﺸﻢ ﮔﯿﺮ ﺩﺭ ﺭﺷﺘﻪ ﻫﻨﺮ ﺷﻨﺎﺧﺘﻪ ﻣﯽ ﺷﺪ
ﺩﺭ ﺳﺎﻝ ۱۸۴۳ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺎﺭ ﺩﻭﻡ ﺩﺭ ﺁﺯﻣﻮﻥ ﻭﺭﻭﺩﯼ ﻣﺪﺭﺳﻪ ﻋﺎﻟﯽ ﻓﺮﺍﻧﺴﻪ ﺷﺮﮐﺖ ﻭ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺍﺗﻤﺎﻡ ﺗﺤﺼﯿﻼ‌ﺕ

ﺩﺭ ﺳﻦ ۲۶ ﺳﺎﻟﮕﯽ ( ۱۸۴۸ ) ﺑﻪ ﺳﻤﺖ ﺍﺳﺘﺎﺩ ﺩﺭ ﺭﺷﺘﻪ ﺷﯿﻤﯽ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﺍﺳﺘﺮﺍﺳﺒﻮﺭﮒ ﭘﺬﯾﺮﻓﺘﻪ ﺷﺪ
ﺍﻭ ﺑﺎ ﺗﻬﯿﻪ ﻭ ﻧﻮﺷﺘﻦ ﺭﺳﺎﻟﻪ ﻫﺎﯾﯽ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﻓﯿﺰﯾﮏ ﻭ ﺷﯿﻤﯽ ﺩﺭﺟﻪ ﺩﮐﺘﺮﺍﯼ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﮔﺮﻓﺖ
ﻭﯼ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺯﻣﺎﻥ ﺑﺎ ﻧﻮﺷﺘﻦ ﻧﺎﻣﻪ ﺍﯼ ﺑﻪ ﺭﺋﯿﺲ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﺍﺳﺘﺮﺍﺳﺒﻮﺭﮒ ﻭ ﮐﺴﺐ ﻣﻮﺍﻓﻘﺖ ﻭﯼ 
ﺩﺭ ﺭﻭﺯ ( ۲۹ ﻣﻪ ۱۸۴۹ ) ﺑﺎ ﺩﺧﺘﺮ ۲۲ ﺳﺎﻟﻪ ﻭﯼ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﻣﯽ ﻧﻤﺎﯾﺪ
ﻟﻮﯾﯽ ﭘﺎﺳﺘﻮﺭ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻫﻨﮕﺎﻡ ۲۶ ﺳﺎﻝ ﺩﺍﺷﺖ
ﻫﻤﺴﺮ ﺟﻮﺍﻥ ﻟﻮﯾﯽ ﭘﺎﺳﺘﻮﺭ 
ﺑﺎ ﺣﻤﺎﯾﺖ ﺍﺯ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﻫﺎﯼ ﻋﻠﻤﯽ ﺷﻮﻫﺮﺵ 
ﻣﺴﺆﻟﯿﺖ ﮐﺎﺭﻫﺎﯼ ﺍﺩﺍﺭﯼ ﻭ ﺩﻓﺘﺮﯼ ﺭﺍ ﻧﯿﺰ ﺑﻪ ﻋﻬﺪﻩ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﺩ

ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﻟﻮﯾﯽ ﭘﺎﺳﺘﻮﺭ

ﺁﻧﻬﺎ ﺩﺍﺭﺍﯼ ۶ ﺩﺧﺘﺮ ﻣﯽ ﺷﻮﻧﺪ ﮐﻪ ﻫﺮﺳﻪ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺭﺳﯿﺪﻥ ﺑﻪ ﺳﻦ ﺑﻠﻮﻍ ﻣﯽ ﻣﯿﺮﻧﺪ 
ﺩﺧﺘﺮ ﭼﻬﺎﺭﻡ ﻭ ﭘﺴﺮﯼ ﺑﻨﺎﻡ ﮊﺍﻥ ﺑﺎﺗﯿﺴﺖ ﺍﺯ ﺁﻥ ﻫﺎ ﭘﺎ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﺩ
ﮐﻪ ﺁﻥ ﭘﺴﺮ ﺑﻌﺪﻫﺎ ﺳﯿﺎﺳﺖ ﻣﺪﺍﺭ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ
( ﮊﺍﻥ ﺑﺎﺑﺘﯿﺴﺖ ﺩﺭ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﺑﻪ ﻭﺳﯿﻠﻪ ﭘﺪﺭﺵ ﺍﺯ ﻣﺮﮒ ﻧﺠﺎﺕ ﯾﺎﻓﺘﻪ ﻭﻟﯽ ۵۰ ﺳﺎﻝ ﺑﻌﺪ ﺩﺭ ﺳﺎﻝ ۱۹۴۰ ﮐﻪ ﺁﻟﻤﺎﻥ ﻫﺎ ﺑﻪ ﻓﺮﺍﻧﺴﻪ ﺗﺎﺧﺘﻨﺪ
ﻭ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﺳﺘﻨﺪ ﺑﻪ ﺳﺮﺩﺍﺑﯽ ﮐﻪ ﻣﻘﺒﺮﻩ ﭘﺎﺳﺘﻮﺭ ﺑﻮﺩ ﻭ ﭘﺴﺮﺵ ﻧﮕﻬﺒﺎﻧﯽ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻋﻬﺪﻩ ﺩﺍﺷﺖ ﺑﻪ ﺯﻭﺭ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﻮﻧﺪ

ﺑﺎ ﻣﻘﺎﻭﻣﺖ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺧﻮﺭﺩ 
ﮊﺍﻥ ﺑﺎﺑﺘﯿﺴﺖ ﺟﺎﻧﺶ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﻣﯽ ﺩﻫﺪ

ﻧﻈﺮﯾﻪ ﺧﻠﻖ ﺍﻟﺴﺎﻋﻪ ﭘﺎﺳﺘﻮﺭ

ﺭﺩ ﮐﺮﺩﻥ ﻧﻈﺮﯾﻪ ﺧﻠﻖ ﺍﻟﺴﺎﻋﻪ ﭘﺎﺳﺘﻮﺭ ﭘﺲ ﺍﺯ ﻣﺪﺗﯽ ﺑﻪ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﻧﻮﺭﺷﻨﺎﺳﯽ ﻋﻼ‌ﻗﻪ ﻣﻨﺪ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺑﻪ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎﺕ ﻓﺮﺍﻭﺍﻧﯽ ﻧﯿﺰ ﺩﺳﺖ ﻣﯽ ﺯﻧﺪ
ﭘﺎﺳﺘﻮﺭ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎﺕ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﻋﻤﻞ ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺩﺍﺩﻩ
ﻭ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺭﺍﺳﺘﺎ ﺑﻪ ﻧﺘﺎﯾﺞ ﻣﻬﻤﯽ ﺩﺳﺖ ﻣﯽ ﯾﺎﺑﺪ
ﺍﻭ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﺍﺳﺎﺳﯽ ﭘﯽ ﻣﯽ ﺑﺮﺩ ﮐﻪ ﺗﺨﻤﯿﺮ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﻫﺎﯼ ﻣﻮﺟﻮﺩﺍﺕ ﻣﯿﮑﺮﻭﺳﮑﭙﯽ ﻭ ﺑﺎﮐﺘﺮﯼ ﻫﺎ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ
ﺁﺯﻣﺎﯾﺶ ﻫﺎﯼ ﭘﺎﺳﺘﻮﺭ ﺑﺮ ﺭﻭﯼ ﻣﻮﺍﺩﯼ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﭼﻐﻨﺪﺭ ﻗﻨﺪ – ﺳﺮﮐﻪ – ﺷﺮﺍﺏ ﻭ ﺷﯿﺮ ﻭ ﻋﺼﺎﺭﻩ ﮔﻮﺷﺖ ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﭘﺬﯾﺮﻓﺖ
ﻭ ﺑﻪ ﻓﺮﺿﯿﻪ ﺧﻮﺩﺍﻧﮕﯿﺰﻩ ﺍﯼ ( ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﯼ ) ﭘﺎﯾﺎﻥ ﺑﺨﺸﯿﺪ

ﺁﺯﻣﺎﯾﺶ ﺳﻮﺩﻣﻨﺪ ﻭ ﺍﻧﻘﻼ‌ﺑﯽ ﻟﻮﯾﯽ ﭘﺎﺳﺘﻮﺭ

ﺁﺯﻣﺎﯾﺶ ﭘﺎﺳﺘﻮﺭ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺗﺮﺗﯿﺐ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﻋﺼﺎﺭﻩ ﮔﻮﺷﺖ ﺭﺍ ﺩﺭﻭﻥ ﯾﮏ ﻇﺮﻑ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﯼ ﺭﯾﺨﺖ
ﻭ ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﺩﺭﭘﻮﺵ ﺑﺴﺖ ﻭ ﺑﺮﺍﯼ ﺁﺯﻣﺎﯾﺶ ﮐﻨﺘﺮﻟﯽ
ﺑﻪ ﻫﻤﺎﻥ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﮔﻮﺷﺖ ﺭﺍ ﺩﺭﻭﻥ ﯾﮏ ﻇﺮﻑ ﺩﯾﮕﺮ ﺑﻪ ﻫﻤﺎﻥ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﺭﯾﺨﺖ
ﻭﻟﯽ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﯾﮑﯽ ﺭﺍ ﻧﺒﺴﺖ
ﭘﺲ ﺍﺯ ﻣﺪﺗﯽ ﻣﺸﺎﻫﺪﻩ ﮐﺮﺩ ﮐﻪ ﺁﻥ ﻇﺮﻓﯽ ﮐﻪ ﺩﺭﺵ ﺑﺎﺯ ﺑﻮﺩﻩ ﺑﻮﯼ ﺑﺪﯼ ﻣﯽ ﺩﻫﺪ
ﻭ ﻣﻮﺍﺩ ﺩﺭﻭﻥ ﺁﻥ ﺧﺮﺍﺏ ﺷﺪﻩ

ﺩﺭ ﺣﺎﻟﯽ ﮐﻪ ﻇﺮﻓﯽ ﮐﻪ ﺩﺭﭘﻮﺵ ﺩﺍﺷﺖ ﺑﻮﯼ ﻋﺼﺎﺭﻩ ﮔﻮﺷﺖ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺩﺍﺩ
ﻭ ﺑﻪ ﻫﯿﭻ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﺧﺮﺍﺏ ﻧﺸﺪﻩ ﺑﻮﺩ
ﭘﺲ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺁﺯﻣﺎﯾﺶ ﺍﻭ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﺭﺳﯿﺪ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﻣﺎﺩﻩ ﺍﯼ ﺧﻮﺩﺑﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﻭﺟﻮﺩ ﻧﻤﯽ ﺁﯾﺪ
ﺑﻠﮑﻪ ﺣﺎﺻﻞ ﻭﺍﮐﻨﺶ ﺩﯾﮕﺮ ﻣﻮﺟﻮﺩﺍﺕ ﺍﺳﺖ
ﺍﺛﺒﺎﺕ ﻭﺟﻮﺩ ﺑﺎﮐﺘﺮﯼ ﻫﺎ ﺩﺭ ﻫﻮﺍ ﺗﻮﺳﻂ ﻟﻮﯾﯽ ﭘﺎﺳﺘﻮﺭ
ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﺍﻭ ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﮐﻪ ﻣﻮﺟﻮﺩﺍﺕ ﺯﻧﺪﻩ ﺍﯼ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﺑﺎﮐﺘﺮﯼ ﺩﺭ ﻫﻮﺍ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﺩ
ﻭ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻃﻤﯿﻨﺎﻥ ﭘﻨﺒﻪ ﺍﯼ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻋﺼﺎﺭﻩ ﮔﻮﺷﺖ ﺁﻏﺸﺘﻪ ﮐﺮﺩ
ﻭ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﺩﺭﭘﻮﺵ ﺩﺭﻭﻥ ﺳﺮ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﯼ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﻋﺼﺎﺭﻩ ﮔﻮﺷﺖ ﺑﻮﺩ ﮔﺬﺍﺷﺖ
ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻣﺪﺗﯽ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﺷﺪ ﮐﻪ ﭘﻨﺒﻪ ﺳﯿﺎﻩ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ
ﻭ ﺑﻪ ﻭﺟﻮﺩ ﺑﺎﮐﺘﺮﯼ ﻫﺎ ﺩﺭ ﻫﻮﺍ ﯾﻘﯿﻦ ﭘﯿﺪﺍ ﮐﺮﺩ
ﺗﻼ‌ﺵ ﻋﻠﻤﯽ ﺍﯾﻦ ﺩﺍﻧﺸﻤﻨﺪ ﺑﺰﺭﮒ

ﺟﻬﺸﯽ ﻧﻮﯾﻦ ﺩﺭ ﺩﺍﻧﺶ ﭘﺰﺷﮑﯽ ﻣﺤﺴﻮﺏ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﺭﺍﻩ ﮔﺸﺎﯼ ﺍﮐﺘﺸﺎﻓﺎﺕ ﺑﻌﺪﯼ ﺩﺭ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﺑﺸﺮﯾﺖ ﺛﺒﺖ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ
ﭘﺎﺳﺘﻮﺭ ﻧﺘﺎﯾﺞ ﻣﻄﺎﻟﻌﺎﺕ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺳﻮﻡ ﺍﻭﺕ ۱۸۵۷ ﺑﻪ ﺁﮐﺎﺩﻣﯽ ﻋﻠﻮﻡ ﺩﺭ ﺷﻬﺮ ( ﻟﯿﻞ ) ﺍﺭﺍﺋﻪ
ﻭ ﻓﺮﺿﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻣﺒﻨﯽ ﺑﺮ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﻮﺟﻮﺩﺍﺕ ﺫﺭﻩ ﺑﯿﻨﯽ ﻭ ﻧﻔﻮﺫ ﺍﮐﺴﯿﮋﻥ ﺩﺭ ﺍﺟﺴﺎﻡ 
ﻭ ﺗﺠﺰﯾﻪ ﺁﻥ ﻫﺎ ﺍﺛﺒﺎﺕ ﻧﻤﻮﺩ
ﮐﺸﻒ ﻭﺍﮐﺴﻦ ﺿﺪ ﻫﺎﺭﯼ ﻧﯿﺰ ﺍﺯ ﺟﻤﻠﻪ ﺩﺳﺖ ﺁﻭﺭﺩﻫﺎﯼ ﻟﻮﯾﯽ ﭘﺎﺳﺘﻮﺭ ﺍﺳﺖ
ﮐﻪ ﺗﺎ ﺑﻪ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻣﻮﺭﺩ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﺩ

ﻣﺮﮒ ﻟﻮﯾﯽ ﭘﺎﺳﺘﻮﺭ

ﭘﺎﺳﺘﻮﺭ ﺩﺭ ﺳﻦ ۷۳ ﺳﺎﻟﮕﯽ ﺩﺭ ﺍﺛﺮ ﻋﻮﺍﺭﺽ ﺳﮑﺘﻪ ﻣﻐﺰﯼ ﮐﻪ ﺍﻭﻟﯿﻦ ﻣﻮﺭﺩ ﺁﻥ ﺩﺭ ۱۸۶۸ ﺍﺗﻔﺎﻕ ﺍﻓﺘﺎﺩ ﻭ ﺑﺎﻋﺚ ﻓﻠﺞ ﺷﺪﻥ ﺳﻤﺖ ﭼﭗ ﺑﺪﻧﺶ ﺷﺪ ﺩﺭﮔﺬﺷﺖ
ﻭﯼ ﺩﺭ ﺗﺎﺭﯾﺦ ۲۸ ﺳﭙﺘﺎﻣﺒﺮ ۱۸۹۵ ﻣﯿﻼ‌ﺩﯼ ﺩﺭ ﻧﺰﺩﯾﮑﯽ ﭘﺎﺭﯾﺲ ﺩﺭﮔﺬﺷﺖ
ﻣﻘﺒﺮﻩ ﺍﻭ ﺩﺭ ﺯﯾﺮﺯﻣﯿﻦ ﺍﻧﺴﺘﯿﺘﻮ ﭘﺎﺳﺘﻮﺭ ﭘﺎﺭﯾﺲ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ

ﺩﺳﺘﺎﻭﺭﺩﻫﺎﯼ ﺍﺯ ﻟﻮﯾﯽ ﭘﺎﺳﺘﻮﺭ

ﻓﺮﺍﯾﻨﺪ ﭘﺎﺳﺘﻮﺭﯾﺰﻩ ﮐﺮﺩﻥ ﮐﻪ ﺷﯿﺮ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﻧﻮﺷﯿﺪﻥ ﺍﻣﻦ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ
ﺩﺭﻣﺎﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﻫﺎﺭﯼ

ﺩﺭﻣﺎﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﺳﯿﺎﻩ ﺯﺧﻢ
ﺍﺻﻮﻝ ﻭﯼ ﺑﻌﺪﻫﺎ ﺗﻮﺳﻂ ﺩﺍﻧﺸﻤﻨﺪﺍﻧﯽ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﻓﺮﺍﻧﮑﻠﻨﺪ 
ﻭﺍﻟﯽ ﺭﺍﺩﻭﺕ 
ﺍﻣﯿﻞ ﺩﻭﮐﻼ‌ ﻭ ﻫﻮﻟﻤﺰ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﻭﺍﮐﺴﻦ ﻫﺎﯾﯽ ﺑﺮﺍﯼ
ﺗﯿﻔﻮﺱ – ﺩﯾﻔﺘﺮﯼ – ﻭﺑﺎ – ﺗﺐ ﺯﺭﺩ ﻭ ﮔﻮﻧﻪ ﻫﺎﯼ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻃﺎﻋﻮﻥ ﻣﻮﺭﺩ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻗﺮﺍﺭ ﮔﺮﻓﺖ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16404195783388
ناشناس بنویس برام(:
پاسخ
 سپاس شده توسط Prometheus
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان