امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

استیک آبدار، ورژن ایتالیایی غذای آلمانی!

#1
استیک آبدار، ورژن ایتالیایی غذای آلمانی! 1



رولادن یکی از غذاهای خوشمزه آلمانی است که برش های فیله را با خردل، نمک و کمی فلفل طعم دار کرده و داخل آن را پر از پیاز، ژامبون و خیارشور می کنند و سپس آن را لوله می کنند و با خلال دندان محکم می کنند. سپس آن را سرخ می کنند و در آبگوشت خوشمزه ای می پزند. غذایی که در اینجا آموزش می دهیم، ورژن ایتالیایی رولادن است.

مواد لازم :

برش باریک فیله (طول و عرض آن به دلخواه است) 8 برش
روغن زیتون به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
رزماری تازه، خرد شده به مقدار لازم
فلفل دلمه ای قرمز (برش های باریک) 1 عدد
فلفل دلمه ای سبز (برش های باریک) 1 عدد
کدوی متوسط (برش های باریک) 1 عدد
پیاز متوسط (برش های باریک) 1 عدد
قارچ دکمه ای (برش های باریک) کمی

استیک آبدار، ورژن ایتالیایی غذای آلمانی! 1

مواد لازم برای سس بالزامیک با رزماری:

روغن زیتون 1 قاشق چایخوری
سیر بزرگ، له شده 1 حبه
سرکه بالزامیک ربع فنجان
شکر 2 قاشق چایخوری
رزماری تازه 2 شاخه
آب گوشت ربع فنجان

طرز پخت:
1. به هر دو طرف برش های استیک روغن زیتون بمالید. به آن نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده بپاشید و کمی هم رزماری تازه و خرد شده اضافه کنید.
استیک آبدار، ورژن ایتالیایی غذای آلمانی! 1
2. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در ماهیتابه ای روی شعله متوسط داغ کنید و سبزیجات (دلمه ها، کدو، پیاز و قارچ) را تفت دهید تا نرم شوند و به آنها نمک و فلفل بزنید.
استیک آبدار، ورژن ایتالیایی غذای آلمانی! 1

استیک آبدار، ورژن ایتالیایی غذای آلمانی! 1
3. روی هر استیک چند باریکه از سبزیجات بگذارید و شروع به لوله کردن استیک کنید. در نهایت با خلال دندان، استیک ها را محکم ببندید. برای هر برش استیک این کار را تکرار کنید.

استیک آبدار، ورژن ایتالیایی غذای آلمانی! 1
استیک آبدار، ورژن ایتالیایی غذای آلمانی! 1
4. برای درست کردن سس بالزامیک و رزماری: روغن زیتون را در ماهیتابه کوچکی روی شعله بالا داغ کنید. سیر را اضافه کنید و یک دقیقه حرارت دهید تا بوی آن دربیاید. سرکه بالزامیک را اضافه کنید و سپس شکر و شاخه های رزماری را بریزید و سریع بجوشانید. بعد شعله را کم کنید و بگذارید 5 دقیقه بدون درپوش جوش بزند. سپس آب گوشت را اضافه کرده و بگذارید بجوشد و دوباره شعله را کم کنید تا 15 دقیقه دیگر بپزد. سپس شاخه های رزماری را از آن دربیاورید.

استیک آبدار، ورژن ایتالیایی غذای آلمانی! 1

استیک آبدار، ورژن ایتالیایی غذای آلمانی! 1

5. گریل (کباب پز) را آماده کنید و هر دو طرف استیک ها را به مدت 2 دقیقه بپزید تا به پخت دلخواه تان برسند. اگر آنها را روی ماهیتابه می پزید هم همین کار را بکنید و روی شعله بالا آنها را سرخ کنید تا بپزند. سپس فوراً با سس بالزامیک و رزماری آنها را سرو کنید و در کنار آنها سیب زمینی تنوری سرو کنید.

استیک آبدار، ورژن ایتالیایی غذای آلمانی! 1

استیک آبدار، ورژن ایتالیایی غذای آلمانی! 1

نوش جان







پاسخ
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  “غذای بدون برنج” (15 پیشنهاد عالی و خوشمزه )
  طرز تهیه استیک
  طرز تهیه یک غذای ۳۰ دقیقه‌ای ساده و خوشمزه با بادمجان
Wink طرز تهیه دونات مغزدار ایتالیایی ^.^
  بستنی ایتالیایی به سبک خوشمزه (:
  دستور پخت غذای فوری خوراک چیلی
  طرز تهیه سوپ اسفناج ایتالیایی
  تارت سیب آلمانی
  طرز تهیه ورقه، غذای گیلکی
  لازانیای ایتالیایی و طرز تهیه طرز تهیه سس سفید برای لازانیا

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان