امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ترفند های روغن انداختن خورش کرفس مجلسی

#1
ترفند های روغن انداختن خورش کرفس مجلسی 1




چگونه خورشت کرفس روغن می اندازد؟
اگر در هنگام پخت خورشت، مواد را هم نزنید خورشت به خوبی روغن می اندازد.
پختن خورشت با شعله کم بسیار در روغن انداختن و خوشمزه شدن خورش موثر است.
استفاده از چند تکه یخ باعث ایجاد شوک به خورشت می شود و روغن می اندازد.
نکات تهیه خورش کرفس

همچنین طرز تهیه خورش کنگر را نیز می توانید از لینک مشخص شده مشاهده نمایید.

نکات تهیه خورش کرفس:
انتخاب درست سبزی کرفس و نعنا بسیار مهم است پس در اولین مرحله دقت کنید که سبزی کرفسی که انتخاب می کنید چه اندازه ای دارد پس کرفس های نازک و ترد را انتخاب کنید و هیچ وقت کرفس های درشت و کلفت را انتخاب نکنید.
سبزی ها را بعد از شستن خشک کنید و در اندازه های مساوی خردکنید اگر خشک نکنید سبزی ها موقع پختن له می شود.
از گوشت استخوان دار و تازه استفاده کنید تا خورشت خوشمزه تر شود.
گوشت را به همراه پیاز زیاد تفت دهید تا رنگش به سفیدی بزند و در مراحل آخر پخت، نمک را اضافه کنید چون اگر زودتر اضافه کنید گوشت به خوبی نمی پزد.
به هیچ عنوان در پخت این خورشت از آب زیاد استفاده نکنید چون خود کرفس آبدار است و اگر شما هم آب زیاد بریزید مزه آن جالب نمی شود.
برای اینکه خورشت بهتر جا بیفتد از زود پز استفاده کنید و به طور کلی هرچقدر دمای شعله کم باشد و ساعات بیشتری بپزد خورشت جا افتاده تر می شود.
نکاتی ریز در خوشمزه تر کردن خورشت کرفس :
اگر بخواهید در خورشت از گوشت گوسفندی استفاده کنید باید از همان ابتدای پخت همه مواد را با همراه گوشت تفت دهید. چون گوشت گوسفند زود پز است.
بجای آبغوره یا آب نارنج میتوانید از لیموعمانی برای مزه دار کردن خورش استفاده کنید.برای این کار دو یا سه عدد لیمو عمانی را با چنگال سوراخ کنید و نیم ساعت قبل از پایان پخت داخل خورش بیندازید.
برای جا افتادن و خوشمزه تر شدن خورشت باید حرارت را کم کنید تا خورشت به آرامی بپزد.
برای لذیذ تر شدن خورش کرفس میتوانید از استاک استفاده کنید.
برای اینکه رنگ و طعم جعفری از بین نرود بهتر است در اواخر پخت آن را به خورشت اضافه کنید.در ضمن جعفری را نباید زیاد سرخ کنید چون طعم و بو و خاصیتش را از دست می دهد.
از گوشت مرغ هم می توانید برای تهیه خورش کرفس استفاده کنید.
بر حسب سلیقه تان در خورشت کرفس میتوانید از لوبیا چیتی هم استفاده کنید.
پاسخ
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  کباب پز تابشی – آموزش طبخ کباب برگ مجلسی در خانه
  طرز تهیه ترشی نازخاتون مجلسی و خوشمزه!
  چند ترفند کاربردی برای تهیه ته دیگ‌های خوشمزه و خوشرنگ
  نکاتی برای خوشمزه و خوش طعم‌تر شدن خورش‌ها
Rainbow طرز تهیه دسر مجلسی پاناکوتا رنگین
  طرز تهیه دسر مجلسی هانیسکو
  طرز تهیه خورش تورشه کباب
  طرز تهیه خورش گردو اسفناج دامغانی
  طرز تهیه نخود پلوی مجلسی و خوشمزه
  دستور تهیه دسر مجلسی کیک پیتزا (عکس)

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان