امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شکستگی استخوان با چاقی شکمی در مردان

#1


چاقی ریسک شکستگی استخوان را افزایش میدهد
حتما شما هم شنیده اید که میگویند چاقی مادر همه بیماری ها است ، بله درست است . چاقی و اضافه وزن ریسک ابتلا به انواع بیماری ها را افزایش میدهد . تحقیقات نشان داد که چاقی شکمی در مردان ریسک شکستگی استخوان را افزایش میدهد . محل سکونت، سن، جنسیت و شرایط اقتصادی و مالی می تواند بر شکستگی استخوان های افراد تاثیر بگذارد. به این صورت که در مناطق محروم که از نظر اقتصادی و رفاه در شرایط نامناسبی قرار دارند شکستگی استخوان بیشتر اتفاق می افتد.

خطر صدمات استخوانی در مردان بیشتر است زیرا آن ها بیشتر کارهای طاقت فرسا انجام می دهند و نسبت به زنان بیشتر دخانیات مصرف می کنند و سبک زندگی آن ها نیز مستعد چنین صدماتی است.
ریسک شکستگی استخوان در مردان چاق
بر پایه تحقیقی که در انجمن سالانه انجمن رادیولوژی امریکای شمالی ارایه شد، بزرگی شکم یک ریسک خطر در از بین رفتن بافت استخوان و کم شدن قدرت آن در آقایان محسوب می شود . این تحقیق نشان داد که چاقی شکمی در مردان نه تنها خطر ابتلا به بیماری های قلبی و دیابت را افزایش می دهد، بلکه یک عامل خطرساز در تحلیل بافت استخوانی است.

شکستگی استخوان

اضافه وزن احتمال شکستگی استخوان ها را افزایش میدهد
بر اساس آمارهای مرکز ملی آمار سلامت و بهداشت امریکا، بیش از 37 میلیون مرد امریکایی بالای 20 سال از چاقی رنج می برند. چاقی با بسیاری از اختلالات از جمله بیماری های قلبی- عروقی، دیابت، کلسترول بالا، آسم، ایست تنفسی در خواب (آپنه) و بیماری های مفصلی همراه است از آنجایی که اغلب مطالعات مربوط به پوکی استخوان در مورد زنان انجام شده است، این تفکر غلط در میان مردم رایج شده است که مردان به تحلیل استخوان دچار نمی شوند. توزیع چربی موجود در بدن در همه قسمت ها یکسان نیست. چربی زیر جلدی فقط در زیر پوست وجود دارد و چربی احشایی یا چربی شکمی عمیق بوده و در حفره شکم، در زیر بافت عضله قرار دارد. ژنتیک، رژیم غذایی و ورزش در میزان چربی احشایی دخالت دارند.
زیاد بودن مقدار چربی در حفره شکم خطرناک بوده و با بروز بیماری های قلبی- عروقی همراه است. در مطالعه ای که جهت بررسی عوامل خطرساز در پوکی استخوان انجام گرفت مشخص شد که چاقی مردان، خطر شکستگی استخوان را افزایش می دهد. محققان در ادامه این بررسی، اثر چاقی شکمی را بر استحکام استخوان ها مورد مطالعه قرار دادند. در این تحقیق 35 مرد چاق با میانگین سنی 34 سال و میانگین شاخص توده بدن یا BMI 36.5 انتخاب شدند. توده چربی، توده عضلانی و قدرت و استحکام استخوان ها در این مردان مورد بررسی قرار گرفت.
نتایج نشان داد در مردانی که چربی احشایی یا شکمی بیشتری دارند، استحکام و قدرت استخوان کمتر از سایر مردان است. نتیجه دیگر این که توده عضلانی بیشتر با افزایش استحکام استخوان همراه است.
نکته جالب در این تحقیق این بود که در مردان چاق با BMI یکسان، استحکام و قدرت استخوان در مردانی کمتر است که چربی شکمی بیشتری دارند.

پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  انواع توده تناسلی در مردان و زنان + درمان زائده با عکس
  علائم و درمان شکستگی استخوان انگشت دست
  تغذیه ی مناسب بعد شکستگی استخوان
  بوعلی سینا با شکستگی انگشت پا چه می کرد ؟
  درمان چاقی شکمی در کودکان
  تغذیه بعد شکستگی استخوان و مواد مغذی برای جوش خوردن استخوان
  سرطان هایی که در مردان رایج تر است و 10 سرطانی که باعث مرگ مردان می شود
  قرص لاغری و داروی ضد چاقی ساخته شد!
  عصاره قلم گاو برای سلامت بدن و استخوان ها مفید است؟
  ریزش مو در مردان و ریزش مو زنان و تفاوت هایشان

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان