14-04-2021، 11:55
با اون قسمتی ک سینی رو زدم تو سر حسین خیلی حال کردم
دمت گرم

دمت گرم

|
کاربران فلشخور در سرزمین عجایب.(سال 1400).پارت 10(پایانی) قرار گرفت. |
||||||||||||||||||||||||||||||||
14-04-2021، 11:55
با اون قسمتی ک سینی رو زدم تو سر حسین خیلی حال کردم
![]() دمت گرم ![]()
14-04-2021، 12:30
خب نمیشه گفت کجاش بهتر بود چون بی نقصه!
خیلی خوشمزه س ![]() تخیالاتت حرف نداره! مخصوصا اونجایی که تا شنیدیم رفتیم در انجمنو شکستیم و هواپیما دزدیدیم ![]() سپاس ![]()
14-04-2021، 13:03
دوستان اگه میبیند نوشته ها زیاد مرتب نیست به این خاطره که من با سیستم تایپ میکنم و تو گوشی نوشته هارو جمع میکنه نظمی که من بهش دادم خراب میشه برای جلو گیری از این اتفاق میتونید گوشیتونو به صورت افقی بگیرید و اینطوری اوضاع بهتر میشه.
16-04-2021، 10:03
(آخرین ویرایش در این ارسال: 16-04-2021، 10:16، توسط THEDARKNESS.)
به نام خدا پارت 4.
حسین:خوب گوش کن تا برات تعریف کنم. موقعی که ما اومدیم اینجا همه بودن بجز تو و ما هم فکر کردیم مردی و راحت شدیم. ![]() ![]() شقایق رو بردن کردن خیاط قصر که راموناو ترلان هم با اون رفتن خیاطی کنن . باران رو بردن تو اشپرخونه قصر کار کنه ولی خب یه بار چایی رو دادن دستش ببره برای شاه و پسرش که پاش به میز گیر میکنه همه چایی هارو میریزه رو ولیعهد و اونو میسوزونه ![]() ![]() ![]() مهدی: ![]() ![]() ![]() ![]() مهدی: ![]() ![]() ![]() ![]() حسین: ![]() ![]() ![]() مهدی:خب؟ دیگه؟ حسین :دیگه نداره ![]() ![]() مهدی: برای برگشتن چه فکری کردین؟ ![]() ![]() ![]() مهدی: بریم پیش حاج صابر! ![]() سوال این پارت : داستان داره روند درستی رو پیش میره از نظر شما یانه و اینم هم تگ بازیگران. پارت 4 قرار گرفت! @ @*VENUS* @"☆coииoя☆" @"♡•rainy_girl•♡" @"BTS.ARMY" @"☆мᴇʜяᴀʙ☆" @"Alien" @"Iam_RIHAM" @"AVA_MADI*" @"نــــــــــⓐنسی" @"ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı" @"ƤᴏᴏƁᴏи" @"ʟᴇɪᴛᴏ" @☪爪尺.山丨几几乇尺☪ @"♜THE DARKNESS♜" @"♔Khalse♔" @ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
16-04-2021، 11:14
من و آوا فوت شدیم عایا؟
![]()
16-04-2021، 11:30
جووون عشق کدوم شازدای بودم من
![]()
16-04-2021، 11:52
(16-04-2021، 11:14)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نه اوا که هست رفت با ارمیتا . تو هم صبر کن
16-04-2021، 13:11
عالی بود *-*
همینجوری ادامه بده اونی چان D: والا بنظر من که خیلی خوب داره پیش میره داستانت قوه تخیلت خیلی قویه فقط فکر نکن نمیفهمما نقش من داره کمرنگ میشه بزار یه دو تا دیالوگ بگم خو... ![]()
16-04-2021، 13:12
(16-04-2021، 13:11)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ازینجا به بعد نقش سالاری داریم. بعدشم ازین که ازم دفاع کردی و گذاشتی با سینی بزنن منو نارحتم
16-04-2021، 13:18
(16-04-2021، 13:12)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خو اونی چان اون که تخیل خودت بود چرا میندازی گردن منه بیچاره!من گنا دارم ۰-۰ خو باشه ببخشید! دفعه دیگه سینی هارو غارت میکنم یکیشم نتونه بهت اصابت کنه ۰-۰ ![]()
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|