امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

از کجا بدونیم ممنوع‌الخروج هستیم یا نه؟

#1
چرا افراد ممنوع‌الخروج می‌شوند؟
دلایل زیادی مانند مشکلات کیفری، مالیاتی، قضایی، دارایی و ... هستند که می‌تواند باعث ممنوع‌الخروجی شما شوند. اما از عمده‌ترین دلایل می‌توانید به موارد زیر اشاره کنیم:
  • عدم اجازه قیم یا همسر برای خروج از کشور
    بدهکاران مالیاتی
    سربازان فراری
    بدهکاران چک و مهریه
    افرادی که قبلا سابقه‌ی کلاه‌برداری، تکدی‌گری یا سوء شهرت در خارج از کشور داشته‌اند.
    محکومان کیفری که هنوز دوران محکومیت خود را تمام نکرده‌اند نیز امکان خروج از کشور را ندارند.
    افرادی که خروجشان مخالف مصلحت کشور است.
    کودکان زیر ۱۸ سالی که قیمشان اجازه خروج از کشور را به آنها نداده است.

روش‌های استعلام ممنوع ‌الخروجی
همیشه مهاجرت تنها دلیل خروج از کشور نیست گاهی اوقات سفر، مسابقه، کار یا تحصیل می‌تواند دلیلی باشد که شما قصد خروج از کشور را داشته باشید. برای اینکه با خالی آسوده راهی فرودگاه شوید، بهتر است قبل از سفر خارجی نسبت به استعلام ممنوع‌الخروجی از فرودگاه امام خمینی و یا هر فرودگاه دیگری اقدام کنید.
اپلیکیشن استعلام ممنوع الخروجی پیشخوان24
در گذشته که خبری از پیشرفت تکنولوژی و اینترنت پر سرعت نبود، تمامی افراد باید برای پیگیری به اداره گذرنامه مراجعه می‌کردند اما امروزه فرایند استعلام خیلی سریع‌تر از قبل شده است. یکی از ساده‌ترین و در دسترس‌ترین روش‌ها، استفاده از اپلیکیشن استعلام ممنوع ‌الخروجی پیشخوان ۲۴ است. برای مشاهده نتیجه استعلام با جزئیات نیاز به شماره موبایل و کد ملی دارید. همچنین می‌توانید برای استعلام ممنوع‌الخروجی به سایت pishkhan24.com مراجعه کنید.
استعلام ممنوع ‌الخروجی با اپلیکیشن پلیس من
یکی از روش‌های استعلام ممنوع‌الخروجی پلیس + ۱۰ استفاده از اپلیکیشن پلیس من است. شما می‌توانید با پرداخت ۵۲۰۰ تومان و وارد کردن شماره تماس و کد ملی‌تان نسبت به استعلام ممنوع‌الخروجی خود در کوتاه‌ترین زمان اقدام کنید. هم‌چنین می‌توانید نتیجه استعلام ممنوع‌الخروجی epolice.ir را از طریق دانلود اپلیکیشن پلیس مشاهده کنید.
استعلام ممنوع ‌الخروجی قوه قضاییه
استعلام ممنوع‌الخروجی با کد ملی، یکی دیگر از روش‌های استعلام ممنوع‌الخروجی است. برای استفاده از سرویس ثبت من قوه قضاییه باید به نشانی exitban.ssaa.ir مراجعه کنید. برای استعلام ممنوع‌الخروجی نیاز به کد ملی و وارد کردن اطلاعات شخصی خود دارید تا از آخرین وضعیت ممنوع‌الخروجی خود مطلع شوید.
استعلام ممنوع ‌الخروجی چک برگشتی
برای استعلام ممنوع‌الخروجی اجرای اسناد رسمی و استعلام ممنوع‌الخروجی چک برگشتی می‌توانید به سامانه ثبت اسناد و املاک کشور به نشانی exitban.ssaa.ir مراجعه کنید. برای مشاهده آخرین وضعیت خروج از کشور نیاز به اطلاعاتی مانند شماره کد ملی، نام پدر، نام و نام خانوادگی و شماره شناسنامه دارید. توجه داشته باشید که شما به کمک این سایت می‌توانید از وضعیت اجازه خروج کشور تمام پرونده‌های قضایی مطلع شوید.
استعلام ممنوع‌ الخروجی مالیاتی با کد ملی
برای مشاهده وضعیت ممنوع‌الخروجی و پیگیری بدهی مالیاتی خود می‌توانید به سازمان امور مالیاتی به آدرس my.tax.gov.ir مراجعه کنید و ببینید که آیا بدهی مالیاتی و اجازه خروج از کشور را دارید یا نه!‍
استعلام ممنوع‌ الخروجی از اداره گذرنامه
اگرچه امروزه بیشتر افراد ترجیح می‌دهند که برای استعلام ممنوع‌الخروجی خود از روش‌های غیر حضوری استفاده کنند اما هنوز هم خیلی از افراد هستند که ترجیح می‌دهند از روش حضوری استفاده کنند. در این بین برای استعلام ممنوع‌الخروجی کیفری می‌توانید به صورت حضوری به اداره گذرنامه مراجعه کنید یا از اپلیکیشن پیشخوان ۲۴ و پلیس من استفاده کنید.
استعلام ممنوع‌الخروجی سامانه ثبت
برای اطلاع از آخرین وضعیت ممنوع ‌الخروجی پرونده‌های ثبتی می‌توانید به سایت سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به نشانی ssaa.ir مراجعه کنید. هم‌چنین در شرایط زیر می‌توانید از سایت my.ssaa.ir استفاده کنید و نتیجه استعلام ممنوع‌الخروجی خود را مشاهده کنید.
  • استعلام ممنوع ‌الخروجی مهریه
    استعلام ممنوع ‌الخروجی فرزند

درصورتی‌که بعد از استعلام ممنوع ‌الخروجی نظامیان، اجازه خروج از کشور را نداشتید، می‌توانید با مراجعه به اداره گذرنامه اجازه موقت خروج از کشور را دریافت کنید.
مدت زمان ممنوع‌الخروجی چقدر است؟
طبق ماده ۲۴۸ قانون کیفری مدت زمان اعتبار ممنوع‌الخروجی ۶ ماه است که این مدت می‌تواند توسط دادگاه تمدید شود.
اعتراض به ممنوع الخروجی
صدور قرار ممنوع الخروجی توسط بازپرس:
این حکم تا 10 روز قابلیت اعتراض دارد و می توان در دادگاه صالح نسبت به صدور این قرار اعتراض کرد.
صدور قرار ممنوع الخروجی توسط دادگاه:
کسی که ممنوع الخروج شده است می‌تواند به مدت 20 روز به صدور این قرار در دادگاه تجدیدنظر اعتراض کند .
 سپاس شده توسط Mutemit
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان