23-06-2026، 15:16
(02-06-2026، 11:06)امیرحسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-06-2026، 13:20)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شما اصلا متوجه صحبت من نشدی، من گفتم اگر جوامع بین الملل میخواستن میتونستن، زمانی که ایران اینرنت رو از مردم میگیره و به باسنی های بسیجی و غیره فقط اینترنت میده، بزنن کل اینترنت ایران رو از مرزهاشون قطع کنن که باسنی ها و نور چشمی های این طرفی هم اینترنت نداشته باشن
این چه ارتباطی به حرف هایی که الان زدی داشت؟
اره، ولی کدوم کشور چنین کاری میکنه؟ معمولا باید کشورهای همسایه یا اولین کشورهایی که هاپ اول شبکه اینترنت جهانی حساب میان این کارو کنن که این کار خدشه به روابط خودشونم میشه، بلخره تو ایران اونام سفیر دارن شهروند دارن، تجارت دارن باید در ارتباط باشن، نمیان بخاطر سیاست داخلی یه کشور چنین کاری نمیکنن یه کشور یا دو کشور چنین کاری کنه امکان داره مابقی کشورا حمایت نکنن و در نتیجه منافع اونام چه در هرمز چه در سیاست جهانی به خطر میوفته، کار ریسکیه، ی کشور دوس داره ببنده یه کشور دوس داره باز کنه و... جدای از حقوق بشر جهانی، کنار بزاریم این مجامع بین الملل رو که همش فرمالیتس، این مسائل بر میگرده به سیاست داخلی ی کشور ، در نتیجه ما کلی همسایه ابی و خاکی داریم، در راه فرار هست، البته نه برای کل کشور، ولی همین مرزهای ابی و خاکی که فیبر اینترنت جهانی رد شده، کافیه برای همون اقلیت افراد، مثلا راحت زیر میزی میتونن از افغانستان و پاکستان و عراق و... اتصال بگیرن برای ارتباط.
بعد، زیر ساخت شبکه جهانی به این صورته، ساده بگم، اینجوری تصور کنید، توی دنیا مثلا ۱۰تا رشته فیبر گنده دور تا دور زمین کشیده شده، در هر منطقه به هر کشوری ک میرسه، یه انشعاب داده میشه، اینجوری کشورا اینترنت داخل خودشونو با این ۱۰تا فیبر به اشتراک میذارن، یعنی ساده بگم میریزن توی این ۱۰تا فیبر، اینجوری کل دنیا دیتاهاشونو به اشتراک میذارن، و کشورا بخوان همچین کاری کنن، باید تک به تک تو روترهای ورودی و خروجی کشورشون دیتای ایرانی رو دراپ کنن، چون این ۱۰تا فیبرنوریی که به عنوان فیبر مادر، یا رودخانه مشترک در سراسر دنیا گسترده شده، متعلق به کسی نیست، یعنی غیرمتمرکزه. یه زمانی بنیانگذارش امریکا بود ولی به مرور از دستش خارج شده این رودخانه، امید وارم توی این بند اخر تونسته باشم منظورمو برسونم.
اینترنت ساختار مرکزگرا نداره، از اولش هم نداشته.

بازی آنلاین
آپلود عکس
![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)