20-02-2014، 17:12
واد لازم برای هر نفر:
میگو پاک شده : ۱۰۰ گرم
لوبیا : ۱۰۰ گرم
هویج متوسط : ۱ عدد
پیاز سرخ شده : ۱ قاشق غذا خوری
جعفری خرد شده : ۱ قاشق غذاحوری
روغن زیتون : ۲ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق مربا خوری
نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا روی لوبیا سبز کمی آب یریزید و نمک و زردچوبه و فلفل اضافه کنید وقتی پخته و آبش تبخیرشد یک قاشق روغن زیتون و رب اضافه کنید و روی حرارت کم بگذارید تا کمی سرخ شود و رب هم به قدر کافی حرارت ببیند.زمانی که لوبیا در حال پختن است هویچ را باریک و بلند برش دهید و با اضافه کردن یک قاشق روغن زیتون و نمک و زردچوبه وفلفل و دو قاشق آب روی حرارت کم گذاشته و درب ظرف را ببندید و هر چند لحظه یکبار آنرا هم بزنید تا زمانی که نرم و پخته و کمی هم سرخ شود.میگوی پاک شده و شسته شده را یا بخارپز کنید ویا در آب بریزید ونمک و زردچوبه اضافه کنید و روی حرارت بگذارید وقتی که ۴ الی ۵ دقیقه جوشید و گوشت نرم شد روی صافی بریزید . میگو نبایستی زیاد بجوشد چون سفت خواهد شد. میگو و جعفری و پیاز داغ را به هویج و لوبیا سبز اضافه کردن و کمی هم بزنید و سپس در دیس بکشید وسرو نمایید . این غذا بسیار سالم و رژیمی است و از ارزش غذایی بالایی بر خوردار است .