23-06-2012، 22:38
مواد لازم :
گوشت مرغ
2 کیلو گرم
پیاز
4 عدد
روغن زیتون
5 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی
1 فنجان
قارچ
1 فنجان
فلفل هندی
1 عدد
آرد سفید
0.5 فنجان
سیر
1 عدد
فلفل و نمک
به مقدار لازم
طرز تهیه :
مرغ را قطعه قطعه کرده به آن فلفل و نمک افزوده و آن را در آرد بغلتانید. سپس روغن را در ماهیتابه داغ کرده تقریبا به مدت ۱۰ دقیقه مرغ ها را سرخ کنید تا ۲ طرفش پخته شود تخم های فلفل را در آورده و آن را از طول برش زده و آن را به همراه پیاز و سیر و گوجه فرنگی در داخل مرغ ریخته و در پوش را بگذارید و به مدت ۴۰ دقیقه آن را آهسته هم بزنید . بعد از ۴۰ دقیقه قارچ ورقه شده را اضافه میکنیم و به مدت ۱۵ دقیقه آن را با مرغ تفت میدهیم تا اینکه مرغ نرم شود. سپس آن را گرماگرم نوش جان کنید .