انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه فرنی بادام لبنانی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه فرنی بادام لبنانی 1


مواد اولیه :

*آرد برنج پنج قاشق دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غذا خوری
*شیر ۱,۱/۴پیمانه(۷۰۰ میلی لیتر)
*شکر پنج قاشق دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غذا خوری
*پودر بادام ۸۵ گرم
*گلاب یک قاشق دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غذا خوری
*نمک و گلبرگ گل تازه به میزان لازم
*بادام پرک و مغز پسته خرد شده به میزان لازم



دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه:

آرد برنج را در کاسه ای ریخته و کمی نمک به آن اضافه می کنیم. وسط آرد را گود کرده و ۵۰ میلی لیتر از شیر را درون آرد ریخته و با همزن می زنیم تا خمیری یکدست و به غلظت ماست به دست آید. باقی مانده شیر را همراه شکر و گلاب در قابلمه چرب جوشانده، خمیر را نیز به آن اضافه کرده و حرارت می دهیم. مخلوط را مرتب هم می زنیم تا غلیظ شود، وقتی کمی جوش زد، حرارت را کم کرده و به مدت پنج دقیقه مخلوط را به آرامی روی حرارت قرار می دهیم. پودر بادام را با فرنی آماده شده مخلوط کرده و هم می زنیم. سپس فرنی را در شش فنجان بلور یا کاسه های مخصوص پذیرایی ریخته و به مدت دو ساعت در یخچال قرار می دهیم تا سرد شوند. بادام و مغز پسته را همراه گلبرگ گل، روی دسر ریخته و آنها را تزئین می کنیم.