امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه فرنی بادام لبنانی

#1
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه فرنی بادام لبنانی 1


مواد اولیه :

*آرد برنج پنج قاشق دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غذا خوری
*شیر ۱,۱/۴پیمانه(۷۰۰ میلی لیتر)
*شکر پنج قاشق دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غذا خوری
*پودر بادام ۸۵ گرم
*گلاب یک قاشق دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غذا خوری
*نمک و گلبرگ گل تازه به میزان لازم
*بادام پرک و مغز پسته خرد شده به میزان لازم



دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه:

آرد برنج را در کاسه ای ریخته و کمی نمک به آن اضافه می کنیم. وسط آرد را گود کرده و ۵۰ میلی لیتر از شیر را درون آرد ریخته و با همزن می زنیم تا خمیری یکدست و به غلظت ماست به دست آید. باقی مانده شیر را همراه شکر و گلاب در قابلمه چرب جوشانده، خمیر را نیز به آن اضافه کرده و حرارت می دهیم. مخلوط را مرتب هم می زنیم تا غلیظ شود، وقتی کمی جوش زد، حرارت را کم کرده و به مدت پنج دقیقه مخلوط را به آرامی روی حرارت قرار می دهیم. پودر بادام را با فرنی آماده شده مخلوط کرده و هم می زنیم. سپس فرنی را در شش فنجان بلور یا کاسه های مخصوص پذیرایی ریخته و به مدت دو ساعت در یخچال قرار می دهیم تا سرد شوند. بادام و مغز پسته را همراه گلبرگ گل، روی دسر ریخته و آنها را تزئین می کنیم.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(..*)


طرز تهیه فرنی بادام لبنانی 1
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان