انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: کرم فندق، دسري خوش طعم و خوشمزه !
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
کرم فندق، دسري خوش طعم و خوشمزه ! 1آخرين خبر/ آماده سازي : 20 دقيقه

پخت : 10 دقيقه
مواد لازم جهت تهيه کرم فندق براي 4 نفر :
فندق بو داده و خرد شده 60 گرم
شکر 30 گرم
وانيل 1/4 قاشق چاي خوري
نمک 1/8 قاشق چاي خوري
زرده تخم مرغ 2 عدد
خامه قنادي زده شده 160 گرم
شير جوش 1 پيمانه
پودر ژلاتين 3 قاشق چاي خوري
آب سرد 1/3 پيمانه
مرحله باز کردن ژلاتين:
پودر ژلاتين و شکر را با هم مخلوط کرده و سپس آب سرد را اضافه کرده و پس از 2 دقيقه روي بخار کتري قرار مي دهيم تا ژلاتين در آب حل و شفاف شود.
طرز تهيه کرم فندق:
زرده تخم مرغ و نمک و وانيل و شکر را با همزن خوب مي زنيم تا کرم رنگ و کشدار شود.
شير جوش را اضافه کرده و سريع هم مي زنيم تا تخم مرغ سفت نشود.
ژلاتين باز شده را اضافه کرده ، سپس به مدت 2 دقيقه روي حرارت مستقيم قرار مي دهيم و با همزن دستي مخلوط مي کنيم تا ته نگيرد.
بعد از اين مدت از روي حرارت برداشته و مرتب هم مي زنيم تا کمي از حرارت مايع کم شود
سپس فندق و خامه را اضافه کرده و داخل قالب مورد نظر ريخته و به مدت 3 ساعت داخل يخچال مي گذاريم