انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: فرنی بادام (حریره بادام)
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
ابتدا بادام را ۳ ساعت در آب جوش خیس کرده و سپس پوست آن را گرفته و پودر می کنیم . پودر بادام را با آرد برنج و شکر مخلوط کرده داخل شیر ( جوشیده سرد) می ریزیم...
فرنی بادام (حریره بادام) 1

مواد لازم

 ▪ بادام خام ۳ عدد معادل ۱ قاشق مرباخوری پودر بادام 
 ▪ شکر ۴ گرم معادل ۱ قاشق مرباخوری سر پر 
 ▪ شیر ۲۱۰ گرم معادل یک لیوان پر 
 ▪ آرد برنج ۱۰ گرم معادل ۱ قاشق غذاخوری سر پر 



 ● چگونگی تهیه
 ابتدا بادام را ۳ ساعت در آب جوش خیس کرده و سپس پوست آن را گرفته و پودر می کنیم . پودر بادام را با آرد برنج و شکر مخلوط کرده داخل شیر ( جوشیده سرد) می ریزیم و روی حرارت ملایم بهم می زنیم تا قوام بیاید . کره در ماه هشتم اضافه می شود و مقدار آن ۵ گرم است . این غذا برای کودکان در سن هفت ماهگی مناسب است .