امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

فرنی بادام (حریره بادام)

#1
ابتدا بادام را ۳ ساعت در آب جوش خیس کرده و سپس پوست آن را گرفته و پودر می کنیم . پودر بادام را با آرد برنج و شکر مخلوط کرده داخل شیر ( جوشیده سرد) می ریزیم...
فرنی بادام (حریره بادام) 1

مواد لازم

 ▪ بادام خام ۳ عدد معادل ۱ قاشق مرباخوری پودر بادام 
 ▪ شکر ۴ گرم معادل ۱ قاشق مرباخوری سر پر 
 ▪ شیر ۲۱۰ گرم معادل یک لیوان پر 
 ▪ آرد برنج ۱۰ گرم معادل ۱ قاشق غذاخوری سر پر 



 ● چگونگی تهیه
 ابتدا بادام را ۳ ساعت در آب جوش خیس کرده و سپس پوست آن را گرفته و پودر می کنیم . پودر بادام را با آرد برنج و شکر مخلوط کرده داخل شیر ( جوشیده سرد) می ریزیم و روی حرارت ملایم بهم می زنیم تا قوام بیاید . کره در ماه هشتم اضافه می شود و مقدار آن ۵ گرم است . این غذا برای کودکان در سن هفت ماهگی مناسب است . 
خوب، ولی اشتباه...
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  افطاری روز،فرنی
  طرز تهیه اسموتی موز با بادام زمینی و اسپرسو
Wink آموزش درست کردن کیک گردو و بادام *.*
  آموزش درست کردن سوپ حریره
  طرز تهیه تارت بادام ترد و خوشمزه
  سالاد مرغ اندونزی با سس تند بادام زمینی
  طرز تهیه کیک بادام با شربت عسل
  طرز تهیه فاج کیک کره بادام زمینی
  سالاد تایلندی با سس بادام زمینی...
  تزیین فرنی برای افطاری های رمضان

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان