انجمن های تخصصی  فلش خور
یکی از زیباترین مجری های زن جهان یک ایرانی است - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: یکی از زیباترین مجری های زن جهان یک ایرانی است (/showthread.php?tid=4437)

صفحه‌ها: 1 2

یکی از زیباترین مجری های زن جهان یک ایرانی است - FARID.SHOMPET - 26-02-2012

میترا طاهری زیباترین مجری جهان که از پدر ایرانی و مادر فرانسوی می باشد او به طور چند سال متوالی به عنوان زیباترین مجری جهان شناخته شده است و هم اکنون به عنوان مجری خبری در شبکه LCI فرانسه مشغول به کار می باشد او تنها یک بار و در زمانی که فقط 3 سال داشته است به ایران سفر کرده است.

ایران ناز : در ادامه می توانید عکس هایی بسیار زیبا از او ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یکی از زیباترین مجری های زن جهان یک ایرانی است 1
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2013، 21:02)☼Mehrzad☼ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینم عکسش

یکی از زیباترین مجری های زن جهان یک ایرانی است 1:-/:-/

RE: یکی از زیباترین مجری های زن جهان یک ایرانی است - ♥ Sky Princess♥ - 26-02-2012

زیادم خوشگل نیست من فقط کافیه برم خارج موهامو باز کنم بشم زیبا ترین دختر دنیا چه کاریه موهامم هرروز یه مدلب نمیزنمDodgyDodgyDodgyDodgy

RE: یکی از زیباترین مجری های زن جهان یک ایرانی است - FARID.SHOMPET - 27-02-2012

اما جان چرا میګی خوشګل نیست؟؟؟ خوشګل است ولی نه خوشګل ترین دختر دنیا . این خانوم میترا طاهری خوشګلترین مجری زن است نه بیشتر...
پاریس جان عکس رو از ایران ناز ګرفتم. اګه دقت کنی توی هر عکس پایینش نوشته لینک ایران ناز رو.

RE: یکی از زیباترین مجری های زن جهان یک ایرانی است - cute flower - 27-02-2012

اره والا خیلی خوشگله!!!

RE: یکی از زیباترین مجری های زن جهان یک ایرانی است - dadash ashkan - 11-10-2012

بابا کشتین خودتون رو هی خوشکل نیست زشته فلانه الانه اصلا مطلبش یه چیز دیگه هستش به جای این که خوشحال باشین هم وطن شما زیباترین مجری جهان شده و به جای تشویق زرت زرت تحقیر میکنید فکر کنم از هم وطنتون حمایت کنید خیلی بهتره تا برید اسم و عکس و آواتار تون رو جاستین و سلنا و چمیدونم این چیزا بذارید و فقط از شخصیت های خارجی حمایت کنید ایشون خیلی زیبا هستن و واقعا باعث افتخاره. . . پرچم بالاست

RE: یکی از زیباترین مجری های زن جهان یک ایرانی است - ps3000 - 11-10-2012

اين يارو اصن ايراني نيست اسمش هم يه چيز ديگس! يه سري هم زود باورش كردنDodgy

RE: یکی از زیباترین مجری های زن جهان یک ایرانی است - ♥♥ SOROOR♥ - 25-05-2013

وطن دانلود

RE: یکی از زیباترین مجری های زن جهان یک ایرانی است - shady.b - 25-05-2013

خو راس می گه زیاد خوشگل نیس...من خوشگل ترم

RE: یکی از زیباترین مجری های زن جهان یک ایرانی است - Thyme - 18-07-2013

وووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووطن دااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااانلود!
آخه چرا؟!
cryingBig Grin

RE: یکی از زیباترین مجری های زن جهان یک ایرانی است - FARID.SHOMPET - 18-07-2013

ای لعنت به وطن دانلودDodgy

من پیش از خرابی انجمن لینک ها رو ویرایش کرده بودم ولی پس از خرابی انجمن باز پرید. نگاره های این مجری رو ندارم ولی اگه پیدا کردم می ذارم