![]() |
مطالب خواندنی در مورد جن - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: مطالب خواندنی در مورد جن (/showthread.php?tid=145) |
RE: گالری جن - amin - 28-06-2011 خواهش می کنم RE: گالری جن - سینا صفا خواه - 28-06-2011 صا بر جان توعکس نداری RE: گالری جن - SABER - 28-06-2011 من یه کلیپ می زارم.... RE: گالری جن - amin - 29-06-2011 پس بذار تا حال کنیم RE: گالری جن - mohamad4688 - 01-07-2011 سلام دوستان اول اینکه خیلی خوشحالم که به این سایت آشنا شدم دوم اینکه در مورد جن من خیلی مطالعه کردم خواستین اسم کتابهای که خوندم رو در اختیارتون میذارم من به صورت خلاصه میگم جن از آتش درست شده نه از روح آدمهای بد روح مختص انسان هست و به همین دلیل هست که ما انسانها از جن بالاتریم چون روح داریم جن ها از جنس نر و ماده هستن و تولید مثل میکنن گروهیشون خوب و گروهی بد هستن مثل ابلیس همونی که جلو آدم سجده نکرد ولی بازم میگم همه جن ها بد نیستند این رو هم بگم که جن از انسان خیلی میترسه چون انسان از جن خیلی بالاتره جوری که انسان میتونه با یه کلمه اون رو فرسنگها دور کنه این رو هم بگم که جن از انسان بیشتر نمیدونه یعنی اون دوستمون که گفته بود از دانشمندها بیشتر میدونن اشنباه میکنه و در همه ادیان آمده که جن خیلی پایینتر از انسان هستند اینها رو از خودم در نیاوردم و چند جلد کتاب خواندم این رو اضافه کنم که این چیزهای که گفتم در تمام ادیانی که خداپرست هستند قابل قبوله RE: گالری جن - mehrani - 01-07-2011 راست میگی دوست عزیز چون انسان عقل و روح دارد ولی واقعا این حس به من دست داده بود که جن از ما میترسه ولی آیا واقعا میترسه؟ (27-06-2011، 15:53)سینا صفا خواه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. واااقعا راستشو بگو اینا رو از خودت ساختی؟ RE: گالری جن - سینا صفا خواه - 02-07-2011 (01-07-2011، 22:34)mehrani نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نمی دانم چون هرکسی درمورد جن یک نظری دارد ممکن است او یامن راست بگویم مااین موضوع را ساختیم که واقعیت روشن شود RE: گالری جن - mohamad4688 - 02-07-2011 نه دوستان به خدا آتش از خاک کمتر به همین دلیل خدا خواست که همه موجودات جلو انسان سجده کنند(این رو فقط دین اسلام نمیگه تمام ادیان خداپرست میگن) کتابهای که من در مورد جن مطالعه کردم عبارت است از: 1-شیطان که مولفش علی رستمی چافی هست 2-جن مولف عسکری 3-جن و انسان مولفش رو نمیدونم 4- جن در ادیان مختلف. این کتاب رو داشتم و هرچی میگردم پیداش نمیکنم که مولفش رو بگم جن خیلی کمتر از انسان میدونه وگرنه بر انسان چیره میشد این رو مطمئن باشید اگه بیشتر از انسان میدونه و میتونه زاهر و غیب بشه پس برانسان چرا حکومت نمیکنه یه جورایی این قدرتها آرزو هر کسی هست چون میتونه بر دنیا حکومت کنه غیب بشه دشمنانش رو نابود کنه و از طریق علمی که داره همه رو تحت فرمانه خودش بگیره جن قدرت داره ولی محدوده RE: گالری جن - سینا صفا خواه - 04-07-2011 نه بچه ها محمد4688 راست می گوید حالا که من کتابی در مورد جن خواندم او راست می گوید معظرت می خواهم . آقا محمد شما عکس از جن نداری RE: گالری جن - mohamad4688 - 05-07-2011 نوکرت سینا جان نه ولی میگردم پیدا میکنم شما که استادین ببینید خودتون گیرتون میاد؟ |