انجمن های تخصصی  فلش خور
دلایل اثبات وجود خدا - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41)
+--- موضوع: دلایل اثبات وجود خدا (/showthread.php?tid=186136)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7

RE: اثبات وجود خدا(از نظر علمی) - ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ - 08-06-2016

(08-06-2016، 16:23)لرد سفید نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2016، 14:45)ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2016، 14:35)لرد سفید نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه
انسان از طریق جهش به وجود امده

داروینیسم :|

فرضیه ای بیش نیست

اونوقت که خدا مارو درست کرده فرضیه نیست????
فرضیه اثبات شده

RE: اثبات وجود خدا(از نظر علمی) - nazanin jon - 08-06-2016

دقت کنید بحث ما سر اینه که کدوم خدایی حاضره اینکارارو بکنه حاضره بنده هاش جونشونو بده د آخه این خداتون که قادر به هر کاریه چرا باید جنگ راه بندازه تا مردمش بر باد برن؟

RE: اثبات وجود خدا(از نظر علمی) - لرد سفید - 08-06-2016

(08-06-2016، 17:04)ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2016، 16:23)لرد سفید نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2016، 14:45)ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2016، 14:35)لرد سفید نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه
انسان از طریق جهش به وجود امده

داروینیسم :|

فرضیه ای بیش نیست

اونوقت که خدا مارو درست کرده فرضیه نیست????
فرضیه اثبات شده

نه خیر
این هم مانند فرضیه هست البته بسیا ضعیف تر
نمیخوام وارد این بحث بشم که از راه مارو دور میکنه

انسان از حیوانات قبل از خودش تشکیل شده یه جورایی بچه دو تا موجود متفاوته که انسان به وجود اومده

(08-06-2016، 17:50)nazanin jon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انسان از حیوانات قبل از خودش تشکیل شده یه جورایی بچه دو تا موجود متفاوته که انسان به وجود اومده

لابد **** :|

خدایا خودت ظهور کن -_-

ببین من بخدا اعتقاد دارم اما به پیامبرا و اماما خیلی کم

بلاخره اینهمه نظمو که زمین دهن باز نکرده از دلش دربیاد قطعا یه چیزی پشتش بوده مثل خدا یه چیزی که اونقدر قدرت داشته باشه که بتونه دوتا دریای ش.ر و شرینو طوری کنار هم بزاره که با هم مخلوط نشن

RE: اثبات وجود خدا(از نظر علمی) - لرد سفید - 08-06-2016

(08-06-2016، 17:53)ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2016، 17:50)nazanin jon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدایا خودت ظهور کن -_-

گیرم خدا مارو درست کرده از خدا بعیده عضو های اضافی مثل انگشت کوچیکه هی پا یا اپاندیس رو تو بدن ما قرار داده????

(08-06-2016، 17:58)nazanin jon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین من بخدا اعتقاد دارم اما به پیامبرا و اماما خیلی کم

بلاخره اینهمه نظمو که زمین دهن باز نکرده از دلش دربیاد قطعا یه چیزی پشتش بوده مثل خدا یه چیزی که اونقدر قدرت داشته باشه که بتونه دوتا دریای ش.ر و شرینو طوری کنار هم بزاره که با هم مخلوط نشن

اینو امروز ده بار گفتی و من هر بارم یه دلیل اوردم :|

دیگه مشکل من نیست که :|

بکوش تا رستگار شوی!

خدافیظ

(08-06-2016، 18:04)لرد سفید نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2016، 17:53)ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدایا خودت ظهور کن -_-

گیرم خدا مارو درست کرده از خدا بعیده عضو های اضافی مثل انگشت کوچیکه هی پا یا اپاندیس رو تو بدن ما قرار داده????
اضافی؟یه سوال تو خدت انگشت کوچیکتو قطع کن مطمین باش لازمت میشه ببین اگه انگشت کوچیکه نبود چه چهره زشتی دست یا پا میگرفت و منظره نا خوشایندی رو اجاد میکرد به نظر من چه طبیعت چه خده یا هر چیزی که این نظم و آفریده الکی چیزی رو تو بدن قرار نمیده

بقل خودت مهمه عمو جون؟

اما واقعا من موندم این خدا با این همه نشونه از جنس چیه؟انسان؟نه
اصن چرا پیامرسوناش انسانن؟