![]() |
این مداحان را به عزاداری حسینی راه ندهید - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: این مداحان را به عزاداری حسینی راه ندهید (/showthread.php?tid=192758) |
RE: این مداحان را به عزاداری حسینی راه ندهید - سرباز خدا - 15-11-2014 (15-11-2014، 23:47)nanaz^.* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نگران نباشید RE: این مداحان را به عزاداری حسینی راه ندهید - سلامان - 16-11-2014 بله کاملا درسته RE: این مداحان را به عزاداری حسینی راه ندهید - ارسلان مکوندی - 16-11-2014 امام حسین سگ نمیخواد سرباز میخواد RE: این مداحان را به عزاداری حسینی راه ندهید - ALI REZA J - 16-11-2014 (15-11-2014، 23:12)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مسلم عقیل فامیل امام بود.خود امام فرستادش.نامه داشت از امام حسین (علیه السلام).همه میدونستن نماینده رسمیه امامه. آقای خامنه ای هم اینطورین؟؟؟؟ از اون جملت خوشم نیومد.اولا مثالت خیلی غلط بود.دوما تو از عاقبت افراد خبر نداری.طلحه و زبیر یادت نره. حرفات ازنظر من و عقلم مقبول نبودن. تفاوت مثالات زیاد بودن. (15-11-2014، 23:47)nanaz^.* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آبجی عزیز شما هشداراتو دادی.ممنون. بعدشم پستایی ک مشکل دارن،بسته بشن بهتره. کاش متوجه چیزی ک فرستادین،میشدین.من با کسی دشمنی ندارم.اما واقعیتو انکار نمیکنم. RE: این مداحان را به عزاداری حسینی راه ندهید - [χσℓσνєѕтєя] - 16-11-2014 چت روم کردن اینجا ممنوعععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععع ![]() RE: این مداحان را به عزاداری حسینی راه ندهید - ALI REZA J - 16-11-2014 (16-11-2014، 17:40)nanaz^.* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مطلب دروغ گفتن ممنوع نیس؟؟؟؟؟؟؟ همین مزخرفاتو کردین تو حلق مردم ک تا اسم اسلام جایی میاد،با ی عده بی سر و پا اسلامو خراب میکنن.این کار درستیه؟ آیت الله خامنه ای،آدم محترمیه.ب هیچوجه بش توهین نمیکنم.اما چرت نوشتی ازش.مشکل از مطلب اولیه ی خودته خانوم. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: این مداحان را به عزاداری حسینی راه ندهید - سرباز خدا - 16-11-2014 علیرضا من به احترام تو بحثو بردم پ خ لطفا تو هم این جا چیزی ننویس RE: این مداحان را به عزاداری حسینی راه ندهید - Hitchcock - 16-11-2014 علیرضا خود مطلب که دروغ نیست خود زننده تاپیک که این حرفو نزده قدیری ابیانه زده ایشونم تدارکاتچی سیستم تشریف دارن ازش انتظار دیگه ای نمیره اصل مطلبم چندروز پیش تو سایتای خبری اومد همه خوندن RE: این مداحان را به عزاداری حسینی راه ندهید - ALI REZA J - 16-11-2014 (16-11-2014، 17:56)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چرا احترام من؟چ ربطی داره آخه؟؟؟؟؟؟ اینجا ی مطلب اشتباه نوشته شده.چی چیو پ خ.موافق نیستم متاسفانه. (16-11-2014، 17:59)Hitchcock نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من با تاپیک مشکل ندارم.مشکل من اینه: نائب بر حقش رهبر معظم انقلاب.
RE: این مداحان را به عزاداری حسینی راه ندهید - Hitchcock - 16-11-2014 (16-11-2014، 18:00)ALI REZA J نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب این حرفم تو این انجمن ممنوع نیست تا جایی که من میدونم ![]() |