![]() |
متن آهنگ های Lana Del Rey - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +---- انجمن: متن آهنگ های خوانندگان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=52) +---- موضوع: متن آهنگ های Lana Del Rey (/showthread.php?tid=216470) صفحهها:
1
2
|
RE: متن آهنگ های Lana Del Rey - ρѕуcнσραтн - 28-10-2015 (23-10-2015، 12:34)~Eilmah~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. "Fucked My Way Up To The Top" Life is awesome, I confess اعتراف میکنم زندگی عالی ه What I do, I do best. هرکاری که میکنم، به بهترین وجه میکنم You got nothing, I got tested تو هیچی مداری، من آزمایش شده ام And I'm best, yes. و من بهترین ام، آره Lay me down tonight in my linen and curls امشب منو میان ه پارچه های کتان و موهای فر بخوابون Let me down tonight, Riviera girls. امشب پایینم بذار، دخترهای ریورا I f*cked my way up to the top, من راهم به قله رو به زور کندم This is my show. این برنامه منه I fucked my way up to the top, من راهم به قله رو به زور کندم Go, baby, go. برو عزیزم برو Go, go, go, go, go, برو This is my show. این برنامه منه Go, go, go, go, go, برو This is my show. این برنامه منه I'm a dragon, you're a wh*re, من یه اژدهام، تو یه هرزه ای Don't even know what you're good for. نمیدونم حتی به چه دردی میخوری Mimickin' me's a f*ckin' bore, ادای من رو درآوردن واقعا خسته کنندس To me, but babe. برای من، ولی عزیز Lay me down tonight in my diamonds and pearls منو امشب میان الماس ها و مرواریدها بخوابون Tell me something like I'm your favourite girl. بهم یه چیزی بگو مثل این که من دختر محبوبتم I f*cked my way up to the top, من راهم به قله رو به زور کندم This is my show. این برنامه منه I f*cked my way up to the top, من راهم به قله رو به زور کندم Go, baby, go. برو عزیزم برو Go, go, go, go, go, برو This is my show. این برنامه منه Go, go, go, go, go, برو This is my show. این برنامه منه Need you, baby, like I breathe you, baby بهت نیاز دارم عزیزم، انگار تو رو نفس میکشم عزیزم Need you, baby, more, more, more, more. بهت نیاز دارم عزیزم، بیشتر بیشتر بیشتر بیشتر Need you, baby, like I breathe you, baby بهت نیاز دارم عزیزم، انگار تو رو نفس میکشم عزیزم F*ckin' need you, baby, more, more, more, more. خیلی بهت نیاز دارم عزیزم، بیشتر بیشتر بیشتر بیشتر Lay me down tonight in my linen and pearls, امشب منو میان کتان ها و مرواریدهام بخوابون Lay me down tonight, I'm your favourite girl. امشب منو بخوابون، من دختر محبوبت هستم I fucked my way up to the top, من راهم به قله رو به زور کندم This is my show. این برنامه منه I f*cked my way up to the top, من راهم به قله رو به زور کندم Go, baby, go. برو عزیزم برو Go, go, go, go, go, برو This is my show. این برنامه منه Go, go, go, go, go, برو This is my show. این برنامه منه Need you, baby, like I breathe you, baby بهت نیاز دارم عزیزم، انگار تو رو نفس میکشم عزیزم Need you, baby, more, more, more, more. بهت نیاز دارم عزیزم، بیشتر بیشتر بیشتر بیشتر Need you, baby, like I breathe you, baby بهت نیاز دارم عزیزم، انگار تو رو نفس میکشم عزیزم + اون دو تا رو هم بعدا میزآرم :/ RE: متن آهنگ های Lana Del Rey - ρѕуcнσραтн - 11-12-2015 (24-11-2015، 2:30)spent † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.(: [Verse 1] Swinging in the backyard Pull up in your fast car Whistling my name Open up a beer توی حیاط پشتی آواز میخونیم توی ماشین پرسرعتت بی حرکت نشستم و اسمم رو زمزمه میکنم یه شیشه ی دیگه آبجو باز میکنم And you say "get over here" And play a video game I'm in his favorite sun dress و تو میگی بیا اینجا خودمون رو با یه بازی ویدیویی سرگرم میکنیم پیرهن تابستونی رو پوشیدم که دوست داره Watching me get undressed Take that body downtown I say you the bestest اون پسر و به پایین شهر میبرم در حالی که دارم لباسم رو در میارم بهش میگم که بهترینه Lean in for a big kiss Put his favorite perfume on Go play a video game خم میشم که ببوسمش عطر مورد علاقه ش رو زدم داریم میریم که یه بازی بکنیم [Chorus] It's you, it's you, it's all for you Everything I do I tell you all the time Heaven is a place on earth with you فقط تویی ، فقط تویی ، همه ی اینا به خاطر تویی هرکاری و که میکنم ... همیشه بهت میگم بهشت من ، زمینی هست که تو رو توش داشته باشم Tell me all the things you want to do I heard that you like the bad girls Honey, is that true? هرکاری و که میخوای بکنی بهم بگو شنیدم از دخترهای بد خوشت میاد آیا واقعا حقیقت داره عزیزم ؟ It's better than I ever even knew They say that the world was built for two Only worth living if somebody is loving you Baby now you do این بهتر ازون چیزی که تصورش رو میکردم دیگران میگن دنیا برای عشاق ساخته شده زندگی زمانی ارزش داره که بدونی یکی دوستت داره عزیزم ... زندگی برام ارزش داره چون تو من و دوست داری [Verse 2] Singing in the old bars Swinging with the old stars Living for the fame Kissing in the blue dark Playing pool and wild darts Video games توی بارهای قدیمی میخونیم با ستاره های قدیمی که داشتیم تاب میخوریم و برای اینکه آوازمون همه جا رو پر کنه زندگی میکنیم توی آسمون آبی شب همدیگرو میبوسیم با استخر و بازی دارت و بازی های ویدیو سرگرمیم He holds me in his big arms Drunk and I am seeing stars This is all I think of Watching all our friends fall In and out of Old Paul's This is my idea of fun Playing video games منو تو بازو های بزرگش به آغوش میکشه مستیم و دارم ستاره ها رو تماشا میکنم ، این همه ی اون چیزی هست که اون لحظه بهش فکر میکنم دیدن همه ی دوستانی که فرو میریزنن و خرد میشن از دیدن (پل) قدیمی من این نقشه ی من برای تفریح هست ( مثل پیش بردن داستان یه بازی ویدیویی ) لیست متنایی ک تا حالا گذاشته شده : 1- Ultraviolence 2- Shades Of Cool 3- Brooklyn Baby 4- West Coast 5- Sad Girl 6- Pretty When You Cry 7- Money Power Glory 8- Old Money 9- The Other Woman 10- Young & Beautiful 11- Summertime Sadness 12- Dark Paradise 13- Is This Happiness 14- Black Beauty 15- high by the beach 16- Born To Die 17- Off To The Races 18- Blue Jeans 19- Fucked My Way Up To The Top 20- Video games "Diet Mountain Dew" [Bridge] You’re no good for me تو برای من خوب نیستی Baby, you’re no good for me عزیزم تو برای من خوب نیستی You’re no good for me تو برای من خوب نیستی But baby, I want you, I want you ولی عزیزم میخوامت، میخوامت [Hook] Diet Mountain Dew, baby, New York City نوشیدنی دایت ماوتن دیو عزیزم، شهر نیویورک Never was there ever a girl so pretty هیچ وقت دختری به اون زیبایی نبوده Do you think we’ll be in love forever? فکر میکنی تا ابد عاشق خواهی موند؟ Do you think we’ll be in love? فکر میکنی عاشق میمونیم؟ Diet Mountain Dew, baby, New York City نوشیدنی دایت ماوتن دیو عزیزم، شهر نیویورک Can we get it now, low down and gritty? میتونیم الان بگیریمش، پایین بریم و نخاله بشیم؟ Do you think we’ll be in love forever? فکر میکنی تا ابد عاشق خواهی موند؟ Do you think we’ll be in love? فکر میکنی عاشق میمونیم؟ [Verse 1] Baby, put on heart-shaped sunglasses عزیزم عینک هایی که شکل قلب دارن بذار Cause we gonna take a ride چون ما سوار ماشین میریم I’m not gonna listen to what the past says به چیزی که گذشته میگه گوش نخواهم کرد I’ve been waiting up all night همه شب بیدار و منتظر بودم Take another drag, turn me to ashes یه پک دیگه بزن، منو به خاکستر تبدیل کن Ready for another lie? برای یه دروغ دیگه آماده ای؟ Says he’s gonna teach me just what fast is میگه بهم یاد میگه که سرعت چیه Say it’s gonna be alright میگه خوب خواهد بود [Chorus] [Verse 2] Let’s take Jesus off the dashboard بیا مسیح رو از روی داشبورد برداریم Got enough on his mind به اندازه کافی فکر داره بکنه We both know just what we’re here for هردومون میدونیم برای چی اینجاییم Saved too many times دفعات زیادی نجات داده شده ایم Maybe I like this roller coaster شاید من از این ترن هوایی خوشم میاد Maybe it keeps me high شاید نئشه نگهم میداره Maybe the speed, it brings me closer شاید سرعت منو نزدیک تر میاره I could sparkle up your eye میتونم چشمات رو بدرخشونم [Chorus] [Bridge] [Chorus] [Outro] Baby stopping at 7-Eleven عزیزم توی اتوبان 7-11 میایستیم There in his white Pontiac Heaven توی گردهماییش برای ماشین پونتیاک Do you think we’ll be in love forever? فکر میکنی تا ابد عاشق خواهی موند؟ Do you think we’ll be in love? فکر میکنی عاشق میمونیم؟ RE: متن آهنگ های Lana Del Rey - ρѕуcнσραтн - 24-08-2016 متن آهنگ "i can fly" (: [Chorus] I can fly You had me caged up like a bird in mid-summer You saw me waiting, I was crazy, on fire, waiting to fly I can fly من میتونم پرواز کنم تو منو زندانی کرده بودی مثل یه پرنده تو وسطای تابستون تو دیدی که من در انتظارم،من دیوونه شده بودم،داغ و آتیشی بودم،منتظر پر کشیدن بودم حالا میتونم پرواز کنم [Verse 1] I had bright wishes in the summer, I was bathing in sunlight Painting in the garden like a ghost in Mid-July Running fast from something with my eyes wide like Saucers spinning in the sun من آرزوهایِ روشنی داشتم تو تابستون،داشتم در نور خورشید حموم میکردم تو باغ نقاشی میکشیدم مثل یه روح تو وسطای جولای حیران از یه چیزی فرار میکردم با چشمای باز مثل یه نلبکی که زیر خورشید دور خودش میچرخه [Pre-Chorus] I had a dream that I was fine I wasn't crazy, I was divine رویایی داشتم که عالی بود من دیوونه نبودم،من عرفانی بودم [Chorus] [Verse 2] Your lies were hard kisses in the summer I was dreaming of a lake Dreaming of the water where I'd rise like a phoenix Or an iron from the fire I've got things to tell you like I know that you're a liar دروغای تو مثل بوس های محکمی بودن تو تابستون من در رویای یک دریاچه بودم در خواب اون آبی که از اونجا مثل یه ققنوس برمیخیزم یا یه آهن از جنس آتش من چیزایی دارم که بهت بگم مثل اینکه میدونم تو یه دروغ گویی [Pre-Chorus + Chorus] [Bridge] Your words cut like a knife in butter I was fighting for my art Fighting with my lover, you had me so tied up Thinking there's no other Yeah, right Yeah, right حرفای تو مثل یه چاقویی که کره میبره تیز و برنده هستن من بخاطر هنرم میجنگیدم با معشوقم دعوا میکردم،تو منو دگیر کردی فکر میکردم کس دیگه ای نیست اره درسته اره درسته [Chorus] RE: متن آهنگ های Lana Del Rey - arwinparidokht - 11-05-2017 معنی اهنگ carmen رو هممم بزاررریننن پللیززز ^~~~~^ خ عاااللیههه *~~* ![]() RE: متن آهنگ های Lana Del Rey - hesamjj - 04-01-2018 لطفا آهگ آلبوم های lust for life و honeymoon را ترجمه کنید |